Knipsel7

Video! Schietpartij bij winkelcentrum Utrecht Overvecht

Geen categoriefeb 25 2020, 18:00
Iets minder dan een uur geleden was het wederom raak in Utrecht Overvecht, waar vannacht ook al schoten werden gelost. Dit keer gaat het om een paar agenten die hun halve magazijn leegschieten op een wegrijdende auto. Kijk hier de beelden!
Winkelcentrum Overvecht in Utrecht is waar de actie te vinden is vandaag. Diverse mensen zijn ter plaatse en proberen live verslag te doen van wat zich daar afspeelt (of heeft gespeeld). Er lijkt een persoon te zijn aangehouden. Het is onduidelijk of het om de bestuurder van de eerder beschoten auto gaat, of om iemand anders. Er schijnt namelijk nóg een auto betrokken te zijn bij dit incident. Aanleiding lijkt een autokraak te zijn geweest.
Op basis van de berichten op Twitter (dus met een flinke slag om de arm) waren er nogal wat omstanders toen de politie kogels afvuurde. Wat overigens niet betekent dat de politie hier maar roekeloos te werk is gegaan. De agenten lijken hun moment goed gekozen te hebben en op tijd te zijn gestopt, zodat omstanders niet mogelijk geraakt zouden worden. Dat is echter nog niet met zekerheid te zeggen.
Volgens RTV Utrecht zoekt de politie nog naar een tweede verdachte, die nog op de vlucht is. Dit incident staat (althans zo lijkt het) compleet los van het eerdere schietincident dat vannacht ook in Overvecht plaats heeft gevonden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten