[VIDEO] Stoere vader verzint beste truc ooit om de tand van zijn zoon te trekken

[VIDEO] Stoere vader verzint beste truc ooit om de tand van zijn zoon te trekken

Vrrroemmm.

Tijd voor een verhaal uit mijn kindertijd: ik liet mijn melktanden net zo lang zitten tot ze er vanzelf uitvielen (in de zandbak, thuis, overal eigenlijk). Ik was meestal niet mans genoeg om ze eruit te (laten) trekken, behalve als ze heel los zaten. Ja, lach me maar uit.

Hoe anders is dat bij de jongen uit Florida die zijn melktand er wel op een heel bijzondere manier uit laat trekken. Door zijn vader. Met een muscle car; een Chevrolet Camaro. De amateur-tandarts, een professioneel worstelaar met de bijnaam Rob Venomous, trapt het gaspedaal in als zjn zoontje klaarstaat met een touwtje om zijn melktand.

En dan gaat het razendsnel. "Het is eruit!" aldus de jongen die enorm blij is met de hulp van zijn vader. Die mag het vast nog een keer doen als er weer een tand moet worden getrokken. Prachtig om te zien waar een kind blij van wordt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties