Video: terroristen executeren Franse agent bij aanslag op Charlie Hebdo

Video: terroristen executeren Franse agent bij aanslag op Charlie Hebdo

Vreselijke beelden.

Het zijn vreselijke beelden, maar ik wil deze video toch met u delen. Het is namelijk van het grootste belang dat we écht begrijpen waar we mee te maken hebben; hoe ver de haat van moslimextremisten gaat.

We moeten ervan doordrongen zijn tegen wie we vechten; waar die beesten - want dat zijn het - toe in staat zijn.

Daar komt bij dat deze beelden duidelijk maken dat het vrijwel zeker om getrainde jihadisten gaat. Zoals Frank Verhoef terecht schrijft op Twitter:

Gezien de manier waarop ze terroristen te werk gingen - zonder ook maar een seconde te aarzelen schieten ze mensen door hun hoofd - moet het inderdaad om ex-soldaten of ex-jihadisten gaan (of allebei). Jan Roos heeft dus vrijwel zeker ook gelijk:

Dit zijn niet zomaar een paar kleine jongens, dit zijn zwaar getrainde moordenaars. Laten we in godsnaam hopen dat ze zo snel mogelijk worden opgepakt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties