VIDEO Transgender-militairen spannen rechtszaak aan tegen president Trump: het is ongrondwettelijk

Geen categorieaug 10 2017, 11:00
Vijf militairen stappen naar de rechter om te uitspraken van Donald Trump nietig te laten verklaren en ongrondwettelijk.
Ze vinden dat de uitspraken van Donald Trump, om niet meer te betalen voor transoperaties vanuit hetmilitair budget, een schoffering en ongrondwettelijk. Donald Trump lijkt in de uitspraken te suggereren dat transgenders helemaal niet in het leger mogen deelnemen:
https://www.youtube.com/watch?v=tDNsq3wH-Xw
Toch heeft het Pentagon aangegeven niets te zullen doorvoeren voordat er een officieel bevel is van Trump. Tot nu toe is die nog steeds niet gekomen, dus is er ook niets veranderd aan de situatie. Sommige mensen vinden het ongrondwettelijk wat er gaat gebeuren, maar er zijn ook mensen die juist vinden dat transgenders geen onderdeel kunnen uitmaken van het leger. Dat Donald Trump het dus goed zou doen om het in te voeren:
https://www.youtube.com/watch?v=41_Lfrf-RFw
Al met al is het debat moeilijk, omdat het nog niet lang geleden is dat transgenders in het leger mogen. Barack Obama heeft daar voor gezorgd en tot nu toe lijken er geen moeilijkheden te zijn met transgenders in het leger.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten