Video: vlagzwaaiende Nederturk gaat helemaal los op Nederland: "Tering-Holland trekt het niet dat Turkije sterk is"

Geen categoriemaa 20 2017, 18:00
Dit is dus wat grote groepen Nederlandse Turken over ons denken. Of nou ja, Nederlands? "Jullie zijn geen echte mannen, die Hollanders."
Na de volledig uit de hand gelopen Turkijecrisis zo'n anderhalve week geleden werd er in Rotterdam hevig gedemonstreerd. Door Nederlandse Turken, met Turkse leuzen, en Turkse vlaggen. Maar waarom eigenlijk? Waarom voelen die mensen zich zo verwant met Turkije en zo weinig met Nederland?
Een nieuwe video die EenVandaag-verslaggever Tom van 't Einde vandaag openbaar maakte, geeft een beetje inkijk in die compleet verrote denkwereld van het pro-Erdogansmaldeel van de Turks-Nederlandse populatie. Komt-ie he:
Dus wat deze vent nu precies zei? Dit dus:

"Wij zijn sterk, en Turkije wordt alleen maar groter. En die tering-Holland, die kan dat niet trekken. Waarom mogen die kanker-PKK-strijders hier wel demonstreren in Amsterdam en Rotterdam en waarom wij Turken niet? En dan hebben jullie het over democratie. Ja, toch, vriend? Die Rutte en die Wilders moeten niet chill praten, vriend.

Jullie hebben geen ballen. Als jullie echte ballen hebben, ja, die ballen hebben jullie niet. Jullie zijn geen echte mannen, die Hollanders. Waarom mogen die PKK-strijders hier gaan lopen? Niet doen, niet doen. En waarom wij niet? Wat hebben wij gedaan, wat hebben wij jullie aangedaan?

Weet je waarom? Omdat wij het enige moslimland zijn die sterk is. Die macht heeft. En dat kan heel die Europa, heel dat Westen, niet hebben. Begrijpt u dat? Jullie kunnen dat niet hebben? Turkije wordt alleen maar groter en sterker. Maar dat kunnen jullie niet hebben. Jullie kunnen dat niet hebben. Erdogan is een wereldleider. Kunnen jullie niet hebben.

Waarom? Omdat jullie willen dat landen als Israël en Amerika de enige is die gaat praten, en alle andere landen stil zijn.

Nee, zo zijn wij niet vriend. Wij hebben ballen. Wij hebben macht. Ja? Niet praten over Nederland. Niets zeggen tegen mijn mening."

Juist ja. Iedereen die nu nog steeds volhoudt dat er geen enkel probleem is met de integratie van bepaalde bevolkingsgroepen in Nederland, die heeft een plaat voor z'n kop. Eentje van nogal epische proporties: van hier tot Ankara.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten