VIDEO: Vriendin bekvecht met vriend (over andere vrouwen?). Wat hij zichzelf vervolgens aandoet is ongelooflijk schokkend

Geen categoriedec 09 2015, 14:00
Iedereen die een serieuze relatie heeft weet dat het bijzonder vervelend is om ruzies te hebben... maar weet ook dat ruzies er nu eenmaal bijhoren. Soms reageren we tijdens zo'n ruzie een beetje overdreven; dan berokken we zowel de ander als onszelf schade.
Deze man, die alleen bekend is als 'HB', uit Turkije ging daarin alleen wel een stapje verder dan wij zouden doen.
Nadat hij ophing - met ruzie - pakte hij namelijk een scheermes te voorschijn, waarna hij zijn piemel er letterlijk afsneed.
Ja, dat lees je goed: hij sneed zijn geslachtsorgaan eraf omdat hij zo verdrietig en boos was, mijn inziens vrijwel zeker omdat zijn vriendin hem van ontrouw beschuldigde of iets dergelijks.
Gelukkig was er een politieman die het zag gebeuren en ingreep. HB werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, waar hij meteen geopereerd werd. Volgens artsen kan het echter zo zijn dat de operatie uiteindelijk niet gelukt blijkt te zijn. In dat geval zal de man het dus voortaan zonder geslachtsorgaan moeten doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten