VIDEO! Wilders bedreigd door knettergekkie Sait Cinar: 'Ze gaan je dood maken!'

Geen categoriejan 26 2019, 18:00
Weer een gekkie gespot op YouTube, dit keer de beruchte vent van 'Altijdgeslaagd.nl' met de naam Sait Cinar. Waar kennen we hem nog maar van? Oh ja, nog meer potsierlijke video's waarin hij Wilders bedreigt en voor alles uitmaakt. In de nieuwste aflevering schreeuwt hij alles bij elkaar en roept hij bedreigende woorden richting de PVV-politicus. Daarin roept hij mensen op om hun aangifte, die zij tegen Wilders doen, te tonen. Doen anderen dat niet dan zijn ze 'losers' en 'watjes'. Maar het ergste is wel dat hij Geert Wilders impliciet bedreigt en zegt: 'Ze gaan je dood maken!' Wie 'ze', waarnaar Cinar verwijst, zijn weten we niet.
De bedreigingen aan het adres van Wilders zijn natuurlijk niet nieuw. Die loopt al jaren rond met beveiliging en leeft een geïsoleerd leven omdat sommigen helemaal over de rooie gaan. Vorig jaar nog werd een 40-jarige man veroordeeld tot een celstraf nadat hij via Twitter de politicus had bedreigd. Of bovenstaande video ook kan rekenen op een aangifte uit het kamp Wilders is afwachten, maar Cinar zoekt zeker wel de randjes op van 'hatespeech'.
Natuurlijk bedreigt hij Wilders niet persoonlijk, zo slim is hij wel, maar hij heeft in het verleden vaker dit soort bizarre videoboodschappen ingesproken. In 2017 poseerde Cinar met een geweer en loste meerdere schoten. Hij riep in de video 'Wilders' om vervolgens de politicus in verband te brengen met het 'doden van mensen'. Lekker subtiel allemaal. In 2015 maakte hij het nog bonter en deelde Wilders op zijn Twitteraccount een video met daarin de bedreigingen. Destijds meldde Wilders het incident bij de politie.
Aanleiding voor de doodsbedreigingen aan het adres van Wilders lijken veelal religieus ingegeven. Zo was er één persoon die Wilders bedreigde omdat 'Wilders zijn geloof beledigt'. Tja, als je onzekerheid over je religieuze standpunten zo groot is dat je zelfs beledigingen niet kunt weerstaan dan ben je echt een droeftoeter. Cinar waarschuwt in de bovenstaande video overigens dat 'Nederland chaos wordt'. Waarnaar hij verwijst weten we niet, maar behalve de bedreigingen van Wilders schetst hij een beeld dat niet rooskleurig is.
Laten we hopen dat dergelijke onsmakelijke video's de al bestaande spanningen niet nog meer vergroot, want dat de video potsierlijk is en Cinar een gekkie dat is ondertussen wel duidelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten