Vier broers maaien gratis het gazon van deze 75-jarige vrouw. Zij is daar om meer dan één reden enorm blij mee

Geen categoriejun 14 2015, 13:00
Deze 75-jarige vrouw kon haar geluk niet op, toen vier broers uit zichzelf aanboden om het gras in haar tuin te maaien. Ze besparen haar daar een hoop ellende mee.
In sommige delen van de wereld is het illegaal om je gras hoger dan een bepaalde lengte te laten groeien. Zoals waar de 75-jarige dame Gerry Suttle woont. Als het gras in de tuin hoger groeit dan 45 centimeter, dan overtreed je daar de wet. Je wordt dan voor de rechter gedaagd. En kom je niet opdagen, dan riskeer je het om gearresteerd te worden.
Gerry is eigenlijk te oud om het gras zo vaak te . Daarnaast had ze de dreigende brief van justitie nooit ontvangen. Maar toch doemde in de verte die arrestatie op. Een oude vrouw van 75 gearresteerd vanwege te hoog gras: vreselijk. Hoe dat te voorkomen?
Gelukkig: enter de Reynolds-broers. Met een droge opmerking - "Het is een zomerdag, en we hebben nog geen seizoenskaarten voor het subtropische zwemparadijs" - pakten de jongens de grasmaaiers ter hand en begonnen zij het gras te maaien voor de arme Gerry, die enorm dankbaar is voor de vrijgevige daad van de jongens:
giphy
Maaien, maaien maar
giphy.gif2
Dankbaarheid alom!
En eind goed, al goed: het arrestatiebevel tegen Gerry is opgeheven. Én haar gazon kan er voorlopig weer even tegen aan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten