Vieze vrouwenhaters! Maar 4 vrouwelijke soloartiesten in top 100 van de Top 2000!

Geen categorienov 30 2018, 20:00
Immens probleem, moet nú een oplossing voor komen anders krijgen we nooit meer vrouwelijke artiesten! De top 100 van de laatste Top 2000 telt slechts vier vrouwelijke soloartiesten! Iedereen mocht stemmen en dan is dít het resultaat?! Roetveegpiet neemt jullie 5 december allemaal mee naar inclusiviteitstraining! Via het AD.
Ergens tussen het gedram over een 'wage-gap' en te weinig vrouwen aan de top kwam een of andere troela op het idee om onze Top 2000 eens onder de loep te nemen. Iedereen mocht daar stemmen op de eigen favoriet en wat blijkt? Te weinig vrouwen! Is dan de conclusie dat vrouwelijke artiesten wellicht niet de favoriet zijn onder de bevolking? Nee hoor, jullie hebben gewoon verkeerd gekozen! Dat is natuurlijk een flink probleem want het bewijst ondervertegenwoordiging van vrouwen in de muziekindustrie!
Waar haal je het lef vandaan om gewoon vanuit eigen voorkeur je stem uit te brengen op de muziek die jou het meeste aanspreekt? Dat deugt natuurlijk van geen kant, je was je gewoon even niet bewust van het feit dat je eigenlijk gewoon een paar vrouwen bent vergeten of je klikte op een verkeerde knop. Geen probleem, daar is Top 2000 VrouwenStemmen voor opgericht. Ik zag trouwens ook maar verrekt weinig Aziatische transgenders in de lijst maar goed, dat is een probleem voor december 2019.
U vraagt zich misschien af: 'is er dan ook iets van een site of fonds gericht op het laten excelleren van vrouwen in de muziekindustrie, zodat zij op basis van talent en kwaliteit beter zullen gaan presteren dan hun mannelijke collega's en daarmee op eigen kracht ondervertegenwoordiging tegengaan?' Nee.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten