Virale foto: kinderen staan de rij om een handtekening te krijgen van deze meneer. Wacht tot je hoort wie hij is

Geen categoriejun 08 2015, 9:00
De foto hierboven is viraal gegaan - zowel in Amerika als erbuiten.
Toen een leraar aan de Alan Shepard Elementary School (basisschool) de foto hierboven onlangs op Reddit zette had hij er geen idee van dat de foto in weinig tot geen tijd viraal zou gaan. Toch is dat precies wat er gebeurde.
De reden? De kinderen hierboven hebben een jaarboek gekregen van hun school, en zijn handtekeningen/boodschappen aan het verzamelen van mensen voor wie ze veel respect hebben. Raad eens wie de meest populaire persoon op hun school is?
Steve “Mr. Steve” Weidner is immens populair onder de leerlingen van deze school omdat hij altijd voor ze klaar staat. De directrice van Alan Shepard Elementary School legt uit:
"The kids know if anything happens, Mr. Steve is going to take care of it. He goes above and beyond."
Met andere woorden, als de kinderen een probleem hebben hoeven ze alleen maar bij Steve aan te kloppen en ze kunnen ervan uitgaan dat het wordt opgelost. Ze weten dat allemaal - en dus respecteren ze hun conciërge buitengewoon. Hij is hun held.
Ze gaat verder:
"He’s loved by all the students and the teachers. He’s great!”
Dat de directrice niet overdrijft is duidelijk: zie de enorme rij wachtende leerlingen die graag een handtekening willen hebben van Mr. Steve.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten