Volgende! Gestoorde man snijdt op klaarlichte dag keel door van vrouw uit Kerkrade

Geen categoriejul 10 2019, 18:15
In Kerkrade is vandaag een vrouw op brute wijze om het leven gekomen toen een gestoorde man haar keel doorsneed met een mes. De lugubere moord werd op klaarlichte dag gepleegd in een woonwijk. De verdachte werd na een korte speurtocht met politiehonden gevonden en gearresteerd.
Vooralsnog is veel onduidelijk over de zaak, maar omstanders beweren in ieder geval dat de man de keel van de vrouw heeft doorgesneden met een mes. De politie wil daar vooralsnog niet op reageren. Het 'incident' vond om 13.15 uur plaats in de Erensteinerstraat in Kerkrade. Rond 16.00 uur heeft de politie de verdachte opgepakt.
Hoeveel meer van deze incidenten gaan plaatsvinden weten we niet, maar reken er maar op dat er met de huidige instroom van migranten en de toelating van Albanië tot de Schengenzone de criminaliteit niet af- maar toe zal nemen. Je hoeft geen Nostradamus te zijn om dit te kunnen voorspellen, al houden sommige mensen zichzelf graag voor de gek en ontkennen deze ongemakkelijke waarheid.
Nederlanders die zich zorgen maken over de toename van criminaliteit kunnen beter emigreren naar landen waar overheden fatsoenlijk omgaan met hun burgers, dan hier te blijven wonen: de politiek doet in Nederland toch niets. Daarvoor is ze namelijk al vele jaren te laat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten