Voordelig Wedden met de juiste Bookmaker keuze, het was nog nooit zo makkelijk!

Geen categoriemrt 25 2017, 11:05
Online wedden op voetbal en sport is hedendaags ongekend populair en dit vertaalt zich in een ongekend groot bookmaker aanbod. Wed jij reeds bij de beste wedaanbieder? Vind het uit!
Beste Bookmakers voor jou op een rij!
Speciaal om jou te helpen bij het kiezen voor een Bookmaker is de website Beste-Bookmakers.com opgericht. In de categorie Beste Bookmakers Nederland vind jij in een oogopslag terug wat de beste bookmaker is om jouw sportweddenschappen bij te plaatsen. De bookmakers in deze lijst worden op tal van punten beoordeeld en dit resulteert in een totaalscore. Graag lichten wij deze punten hier verder voor je toe zodat je een idee hebt wat van belang is bij het kiezen van een bookmaker. Voordat we dit doen geven we iedereen die nieuw is met Wedden op Sport of Bookmakers ook nog wat extra toelichting.
Wat is Wedden op Sport en een Bookmaker?
Wedden op Sport is simpelweg het inzetten van geld op een sportresultaat. Bij een correcte voorspelling win je vervolgens een bepaald bedrag. Degene bij wie je een weddenschap plaatst en die de winst uitbetaald wordt een bookmaker genoemd. Dit is een Engelse term die niet meer of minder betekent dan het Nederlandse ´wedaanbieder´. Veel Nederlanders zijn bekend met de Toto. Bij Toto kun je offline en online een wedformulier invullen. Sinds de opkomst van het internet heeft het wedden zich echter meer en meer verplaatst naar online en zijn er tientallen betere alternatieven voor het plaatsen van je weddenschap dan bij de Toto. Tussen deze andere wedaanbieders zijn er vervolgens weer verschillen die wij graag voor je aanhalen.
Welkomstbonus – Van Gratis inzet tot Stortingsbonus!
Door het eerder genoemde grote aanbod aan bookmakers is het belangrijk voor de bookmakers om zich van elkaar te onderscheiden. Een manier waarop veel bookmakers dit proberen te doen is door het aanbieden van een welkomstbonus. Zo vind je op Beste-Bookmakers.com in het Gratis Wedden overzicht, Bookmakers terug die jou bijvoorbeeld € 5 cadeau geven zonder dat je een storting hoeft te maken. Ook zie je in het reguliere bonus overzicht andere welkomstaanbiedingen. Dit kan verschillen van een extra bonus die je krijgt na je eerste storting tot een verliezende eerste weddenschap waarbij je inzet wordt terugbetaald. Welkomstbonussen zijn er in verschillende soorten en maten. Hoe dan ook, het is jouw begin voor het kiezen van een geschikte bookmaker!
[caption id="attachment_163153" align="aligncenter" width="1006"]Bookmakers Voetbal ONLINE VOETBAL GOKKEN SITES[/caption]
Quoteringen – Hoeveel winst maak ik met mijn bet?
Een quotering, ook wel notering of odd genoemd, bepaalt hoeveel winst jij maakt met jouw winnende weddenschap. Bookmakers bepalen zelf voorafgaand aan een duel deze quoteringen. Hoe hoger de quotering, hoe meer winst jij kan maken. Niet alle bookmakers bieden dezelfde quoteringen aan, daarom is het belangrijk om je weddenschappen te spelen bij een wedaanbieder die goede quoteringen aanbiedt. Door te kijken naar de winstmarge die een bookmaker aanhoudt, weet jij bij welke bookmaker, het plaatsen van weddenschappen, zich loont. Deze zogenoemde quoteringen marge wordt per bookmaker besproken in het quoteringen overzicht.
Wedden Aanbod – Waarop kan ik inzetten?
Het merendeel van de weddenschappen wordt geplaatst op voetbalwedstrijden. Toch zijn veel wedders ook geïnteresseerd om op andere sporten te spelen. Dit kan tennis zijn maar ook bijvoorbeeld schaken. Niet alle bookmakers bieden evenveel sporten aan waar jij op kunt inzetten. Als je dus graag een uitgebreid wedaanbod wilt hebben is het van belang om bij een bookmaker te spelen die veel sporten aanbiedt. Daarnaast zijn er ook bookmakers waar je bijvoorbeeld op politiek of entertainment kunt inzetten. Een voorbeeld hiervan is de Tweede Kamer Verkiezingen die veel Nederlanders geld opleverden. Ten slotte is het ook nog van belang hoeveel selecties er per wedstrijd worden aangeboden. Wil jij enkel wedden op winst, gelijk of verlies of ben je ook geïnteresseerd om bijvoorbeeld in te zetten op corners of ingooien? Bekijk in het wedden aanbod overzicht waar jouw wensen het beste aan bod komen!
Wedden Promoties – Zijn er speciale acties?
Een welkomstbonus maakt het interessant om bij een bookmaker aan te melden maar houdt het daarbij op? Dit is afhankelijk van de hoeveelheid promoties die een bookmaker biedt naast een welkomstbonus. Zo zijn er bookmakers die dagelijks acties rondom verschillende wedstrijden hebben terwijl andere bookmakers geen acties aanbieden. Ben jij tevreden bij een bookmaker met goede quoteringen en een groot weddenaanbod of wil je ook een bookmaker die daarnaast veel promoties aanbiedt? Ook deze keuze kun je maken aan de hand van de overzichten op Beste-Bookmakers.com. Per bookmaker wordt bekeken hoeveel en welke promoties er beschikbaar zijn.
Mobiel Wedden – Hoe toegankelijk is het?
Door de opkomst van het internet is ook online wedden enorm populair geworden. In de recente jaren heeft ook de opkomst van de smartphones haar invloed op de wedmarkt gehad. Meer en meer mensen willen niet meer enkel via hun desktop inzetten maar ook via hun mobiele telefoon. Dit kan vaak via de mobiele website van een bookmaker maar het is nog gebruiksvriendelijker als dit via een app kan. Biedt jouw gewenste bookmaker een app en hoe toegankelijk is deze? Wij bekijken het voor jou zodat jij altijd en overal, zo prettig mogelijk jouw weddenschappen kunt plaatsen.
Dit en nog veel meer bij Beste-Bookmakers.com!
Via Beste-Bookmakers vind je een overzicht van de Beste Bookmakers op basis van de welkomstbonus, quoteringen, wedden aanbod, promoties en mobiel wedden. Daarbij houdt het echter nog niet op. Zo bekijken wij onder andere in welke taal de website wordt aangeboden, wat de stortings- en uitbetalingsmogelijkheden zijn en hoe de klantenservice bereikbaar is. Dit totaalplaatje zorgt ervoor dat jij nooit meer hoeft te wedden bij een bookmaker die jou niet bevalt. Integendeel, je gaat wedden bij de Beste Bookmakers. Veel succes!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten