Vreselijk: Twaalfjarig meisje wordt doodgereden, automobilist rijdt door

Vreselijk: Twaalfjarig meisje wordt doodgereden, automobilist rijdt door

De bestuurder is nog steeds voortvluchtig.

Bij een aanrijding in het Belgische Vilvoorde kwam gisteren de twaalfjarige Merel de Prins om het leven, terwijl ze op de fiets van school op weg was naar huis. Het meisje werd tientallen meters meegesleurd door de auto, en overleed dezelfde dag nog aan haar verwondingen. Alsof dat nog niet vreselijk genoeg was, is de dader ook nog eens op de vlucht geslagen.

Een getuige die het ongeval zag gebeuren, vertelt dat de aanrijder veel te hard reed:

Vlak voor de aanrijding heeft die chauffeur me met hoge snelheid ingehaald. Ik reed 50 kilometer per uur - waarschijnlijk niet snel genoeg voor die aanrijder.

De bestuurder reed in een zwarte BMW GT. De politie ging naarstig naar de man op zoek, en zette meerdere straten af. Zelfs een helikopter ging op zoek naar de dader, maar dat alles had geen effect: Een dag later is de man nog steeds spoorloos, en ook van zijn auto is niets te bekennen.

De aanrijding heeft veel verontwaardiging teweeggebracht op sociale media. Twittergebruikers zijn unaniem geschokt over het "verkeersterrorisme".

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Verkeer Auto-ongeluk Aanrijding

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties