Vrienden voor het leven: jongetje en eend houden zielsveel van elkaar

Geen categoriejan 26 2016, 14:00
Alle kleine kinderen zijn dol op knuffels. Ik kan me nog herinneren dat ik er zelf van overtuigd was dat mijn knuffels stiekem leefden en 's nachts, als ik sliep, helemaal losgingen.
Daar is veel voorstellingsvermogen voor nodig, maar blijkbaar beschikken we daar allemaal over. In ieder geval als we nog jong en onschuldig zijn.
De 1 jaar en 9 maanden oude peuter Tyler heeft zoveel voorstellingsvermogen niet nodig om te kunnen genieten van de aanwezigheid van zijn beste vriend. Die leeft namelijk écht. En is een...
Eend.
Tylers vader nam het eendje mee naar huis toen die nog een kuiken was. De twee, Tyler en de eend, konden meteen geweldig met elkaar opschieten. Sterker nog, ze werden in weinig tot geen tijd de beste vrienden ter wereld.
tyler
Omdat de band tussen de twee zo hecht en uniek is hebben Tylers ouders zelfs een Facebook-pagina opgezet waar hun avonturen worden bijgehouden: Mr. T. and Bee: A Tale of a Boy and His Ducks.
Screen Shot 2016-01-26 at 12.53.17
Als er iets duidelijk wordt gemaakt door de vele foto's dan is het wel dat Tyler en Bee -- de eend -- werkelijk alles samen doen. Van het rijden in een kleine auto naar zwemmen in een meer... en van zwemmen in een meer naar koken. De twee zijn werkelijk onafscheidelijk.
Screen Shot 2016-01-26 at 12.53.43
Zoet, zoeter, Tyler en zijn eend!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten