Vrouw vond een kleine kitten in de stromende regen. Wat ze toen deed was gewoonweg fantastisch

Vrouw vond een kleine kitten in de stromende regen. Wat ze toen deed was gewoonweg fantastisch

Haar eerste gedachte was dat het een rat was, maar niets bleek minder waar.

A-Woman-Found-a-Tiny-Kitten-Out-In-The-Pouring-Rain-And-What-She-Did-Is-Absolutely-Incredible-1De nietsvermoedende Kathryn van Beek maakte gewoon een wandelingetje buiten door de regen, toen ze op een verlaten weggetje een klein bundeltje ellende zag liggen. Het ademde nog wel, en de navelsstreng zat ook nog vast aan het diertje. Kathryns eerste gedachte was dat het een rat was, maar bij de tweede keer kijken besefte ze wat er voor haar lag: een pasgeboren kitten, die er heel slecht aan toe is. Koud, nat en moederziel alleen lag het diertje daar dood te gaan.

A-Woman-Found-a-Tiny-Kitten-Out-In-The-Pouring-Rain-And-What-She-Did-Is-Absolutely-Incredible-5

Snel nam Kathryn het arme diertje mee naar huis, waar ze haar best deed om het beestje weer gezond te krijgen. Ze voerde hem met de hand en deed alles wat ze kon om hem levend en gezond te houden.

A-Woman-Found-a-Tiny-Kitten-Out-In-The-Pouring-Rain-And-What-She-Did-Is-Absolutely-Incredible-2

En guess what? Het lukte! Negen weken later was Bruce - zoals Kathryn de overlever genoemd had - een stoere kat geworden die zelfstandig voedsel kon wegwerken en klaar was voor het leven van een volwassen kat - in z'n eentje!

A-Woman-Found-a-Tiny-Kitten-Out-In-The-Pouring-Rain-And-What-She-Did-Is-Absolutely-Incredible-9

Kathryn heeft er voor de komende 15 jaar een vriendje voor het leven bij. En Bruce? Bruce kan uiteraard niet blijer zijn dat hij gered is van een gewisse dood op zijn eerste dag hier op aarde!

A-Woman-Found-a-Tiny-Kitten-Out-In-The-Pouring-Rain-And-What-She-Did-Is-Absolutely-Incredible-8

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties