VVD probeert met nieuw campagne filmpje 'volks' en grappig over te komen met voetbal

Geen categorieaug 10 2018, 18:00
Vanmiddag moest ik toch even met mijn ogen knipperen toen ik het nieuwste campagne filmpje van de VVD zag, voordat het volledig tot mij doordrong wat ik eigenlijk gezien had. Bekende VVDers staan in voetbaltenues voor de camera, alsof ze geïnterviewd worden als voetbalspeler na een wedstrijd. De VVD probeert met dit filmpje waarschijnlijk volks en humoristisch over te komen, maar het komt vooral erg gemaakt over.
In het filmpje maken ze politieke referenties zoals, ''ik sta het liefst rechtsbuiten'' en kleine grapjes tussendoor. Ik waardeer originaliteit en kan ook best lachen om dit soort filmpjes, maar in dit filmpje komt het gewoon nep over. Ze willen het iets te graag en dat is zonde. Het is leuk dat de VVD eindelijk met social media en YouTube aan de slag is gegaan, maar kom dan niet met dit soort fratsen.
Enfin, misschien ben ik iets te cynisch ingesteld, of heb ik vandaag gewoon een zure dag, maar ik moet toch een klein beetje huilen als ik dit soort filmpjes zie. De politiek is verworden tot een maatschappelijke grap en de inhoud is ver te zoeken. Het is goed als je als partij modern wil zijn en mee wil gaan met de tijd, maar maak het niet te bont. Daar heeft niemand iets aan. De VVD is overigens niet de enige partij die dit soort rare filmpjes maakt, maar als grootste partij zou ik het verantwoordelijk vinden om iets langer na te denken voor je dit soort filmpjes publiceert.
Beoordeelt u het zelf maar:
Het is overigens niet de eerste keer voor de VVD:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten