Waanzin! Armeense nepasielzoekster begon 7 procedures en kostte Nederland 750.000 euro

Geen categorieokt 09 2017, 13:00
Armina wist van geen opgeven. Ze ging maar door, door en door. Uiteindelijk kostte dat de Nederlandse belastingbetaler maar liefst 750.000 euro.
In augustus van dit jaar was de Armeense moeder Armina Hambartsjumian continu in het nieuws. Politiekcorrect links verdedigde haar continu en riep dat het vre-se-lijk was dat ze uitgezet werd zonder haar kinderen. De Nederlandse staat zou zich asociaal gedragen hebben. Zoiets kun je een moeder niet aandoen! Vre-se-lijk!
Nou, jammer genoeg voor de zeurpieten van links heeft RTL Nieuws nu het IND-dossier in handen van deze dame. Daaruit blijkt dat ze deze problemen toch echt zélf veroorzaakt heeft. Oh, en als iemand het recht niet heeft om te klagen over de manier waarop ze behandeld is in Nederland is zij het wel.

Uit het IND-dossier blijkt dat ze binnen een paar maanden al voor het eerst te horen kreeg geen kans te maken op een verblijfsvergunning in Nederland. Het was het begin van een lange juridische strijd. Armina greep alles aan om samen met haar kinderen in Nederland te kunnen blijven.

Ze startte in totaal zeven procedures. Het gezin woonde in totaal op 13 verschillende adressen. Alle procedures leverden hetzelfde resultaat op: het gezin had geen recht op een verblijfsvergunning.

Tijdens die procedures loog Armina over haar eigen naam én over die van haar kinderen. Ook riep ze continu dat zij en de kinderen stateloos waren en dus geen thuisland hadden om naar terug te keren. Zoals we nu allemaal weten is dat je reinste flauwekul. Ze was en is Armeens.
Ook klaagde Armina continu dat ze niet uitgezet kon worden omdat ze zogenaamd serieuze medische problemen had. Ik schrijf 'zogenaamd' omdat dat een leugen was. Er was weinig met mevrouw aan de hand. De rechter oordeelde dan ook dat haar fysieke gezondheid geen belemmering vormde voor haar uitzetting. Toch bleef mevrouw continu herhalen en roepen dat ze hartstikke ziek was en dus niet kon 'reizen.'
Wat de kinderen betreft: Armina zelf weigerde onderzoekers te vertellen waar ze die had ondergebracht. Zelfs op het allerlaatste moment voor haar uitzetting wilde ze die informatie niet prijsgeven. Ze gebruikte haar kinderen dus als onderhandelingsmiddel om druk te zetten op de overheid. Die had daar op een gegeven moment genoeg van en zette haar toen maar in haar eentje uit. Had ze maar open kaart moeten spelen. Het is ongelooflijk dat ze vervolgens nog het botte lef had om te roepen dat ze haar kinderen zo mistte en dat ze het vreselijk vond dat de staat haar zonder hen had uitgezet.
Tja. Dat heb je toch echt zelf veroorzaakt Armina. Je koos niet voor je kinderen, maar voor jezelf. Dit is het resultaat daarvan.
Uiteindelijk verloor Armina de strijd dan toch. Alleen had ze de Nederlandse belastingbetaler toen al bakken met geld gekost:

Op 14 augustus om 08.00 uur 's ochtends werd ze door de marechaussee uitgezet, zonder haar twee kinderen die ze had verstopt. Naar schatting heeft het verblijf van Armina en haar kinderen de Nederlandse staat zeker 750.000 euro gekost.

Schaamteloos.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten