Zielige Hillary Clinton valt 'leugenaar' Nigel Farage aan, maar die slaat terug: 'Slechte verliezer!'

Geen categorieokt 09 2017, 12:00
Volgens Clinton is Brexit gebaseerd op een "verschrikkelijke leugen" en heeft Nigel Farage een heel kwalijke rol gespeeld in de verkiezingsoverwinning van Donald Trump.
Je hebt slechte verliezers en dan heb je Hillary Clinton. Mevrouw de voormalige First Lady was er zeker van dat ze vorig jaar de presidentsverkiezingen zou winnen. Waarom? Nou, omdat zij ervan overtuigd was dat ze dat récht had. Het was haar beurt. Het Amerikaanse volk moest en zou dat 'erkennen.' Ze had zich immers zo lang ingezet voor de Democratische Partij (en haar eigen carriere en die van haar man), nu was haar tijd gekomen om de machtigste vrouw ter wereld te worden.
Dat liep even anders. Heel anders, zelfs. Ze werd ongelooflijk genoeg verslagen door Donald Trump wiens voornaamste kracht was dat hij niet Hillary Clinton was. Want laten we wel wezen, dat is waarom hij won.
Nou begrijpt iedereen dat... behalve Hillary Clinton zelf. Volgens haar is namelijk iedereen schuldig aan haar nederlaag: Trump, domme kiezers, die vuile Russen en, jawel, Nigel Farage:

Clinton criticised Farage for getting involved in Donald Trump’s election campaign and accused him of spreading “a really horrible lie”, i.e. that Brexit was the best thing for Britain.

She’s also essentially said Brexiteers are blinkered and closed-minded, by saying they voted Leave because it was “best for their small village” and that it “made no sense”.

"Brexit had een groter alarm moeten doen afgaan dan het deed. Die mensen waren ook betrokken bij de Trump-campagne, ze steunden hem. Ze dachten: 'Hé, we begrijpen nu hoe dit werkt. Vertel gewoon een vreselijke leugen en herhaal die leugen telkens weer, zorg dat je vijanden nooit rust krijgen, en geef ze het gevoel dat jij kiezers een gevoel van rust geeft'."
"Ze stemden tegen het moderne VK en tegen de EU, omdat ze geloofden dat dit op de één of andere manier goed zou zijn voor hun kleine dorpje," ging ze verder waarmee ze gewone Britten meteen maar even beledigde. "Het was totaal niet logisch. Hetzelfde gebeurde in mijn verkiezingscampagne, maar ik dacht niet dat we zo ontzettend kwetsbaar waren. Maar het is gebleken dat we dat verkeerd hadden -- deels omdat de Russen een grote rol speelden."
Oh ja, en over Farage:

"Hij kwam naar de VS om campagne te voeren voor Trump en besteedde de helft van zijn opmerkingen aan mij. Dat deed hij op heel persoonlijke wijze. Tegelijkertijd sprak hij over Trump als het alfamannetje, de zilverrug gorilla. Denk eens na over de beelden die dat oproept en over wat acceptabel is en wat niet."

Zeiksnor. Hillary zelf zette Trump systematisch weg als een racist en een seksist, maar wee je gebeentje als je iets negatiefs over haar zegt. Dat mag niet. Nooit. Zij is namelijk Hillary. En Hillary is ver verheven boven het gewone volk.
Natuurlijk heeft Nigel Farage -- die absoluut niet op zijn mondje gevallen is -- al teruggeslagen. "Niets is haar schuld," zei hij op zijn radioprogramma bij LBC. "Sterker nog, in haar hele leven heeft ze nog nooit ook maar iets verkeerd gedaan. Het komt allemaal door verschrikkelijke, vreselijke, valse mensen. De mensen die achter Brexit stonden en die de euvele moed hadden om zich met de Amerikaanse verkiezingen te bemoeien."
Hij ging verder:

"Ik kijk er naar uit om meer te lezen uit haar boeken, dat verkocht wordt voor 20 pond. Het heet 'What Happened' (Wat Er Is Gebeurd) maar zou eigenlijk 'The Great Big Whinge' (Het Grote Eeuwige Gezeur) moeten heten."

Zo. Die kan Hillary in haar zak steken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten