Walgelijk: 'Anti-fascisten' weigeren afstand te nemen van mede-demonstrant die Baudet dood wenste

Geen categoriemrt 25 2019, 12:00
De AFA is een extremistische organisatie. Misschien zelfs een terreurgroep.
De linkse gekken van Anti-Fascistische Actie (AFA) laten weten dat ze geen afstand wensen te nemen van de 'demonstrante' die dit weekend in Amsterdam riep dat ze graag wil dat Thierry Baudet werd doodgeschoten. Deze mevrouw scandeerde een leus "als je Baudet dood wilt schieten roep dan paf.' Volstrekt onacceptabel natuurlijk... behalve voor AFA-tuig. Die vinden het wel best, aldus het AD:

"Een reactie op één demonstrant vinden wij ongepast zolang invloedrijke politici als Baudet en Wilders hele bevolkingsgroepen demoniseren. Met het verklaren dat je liever een witte samenleving wil, of dat je migranten als uitzuigers ziet, of -zoals Wilders- dat je wilt regelen dat er minder Marokkanen komen, demoniseer je een hele bevolkingsgroep. Je laat duidelijk zien dat je deze mensen minder vindt en dat ze weg zouden moeten."

Laten we eerlijk zijn: de fascisten van 2019 noemen zich anti-fascisten. Deze mensen zijn compleet en totaal doorgeslagen. Het zou heel gemakkelijk zijn om ze weg te zetten als "psychopaten," maar helaas ligt het veel gecompliceerder. Veel van deze mensen hebben geen enkele geestelijke stoornis. Het probleem is dat ze een radicale, extremistische en ronduit gevaarlijke ideologie aanhangen. Inderdaad, net als ISIS- en Al Qaeda-terroristen. En, jawel, als nazi's.
Maar op de één of andere manier zien het Nederlandse OM en de politiek geen reden om deze haatgroep aan te pakken. Gek. Je zou bijna denken dat ze eigenlijk sympathiseren met dit soort linkse geweld-verheerlijkers...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten