Walgelijk: intolerant en moslimhatend vliegveld terroriseert moslims met varken

Walgelijk: intolerant en moslimhatend vliegveld terroriseert moslims met varken

Het vliegveld van San Francisco is geheel doorgeslagen in haar haat richting deze onderdrukte minderheid.

Stel je toch eens voor: een islamitische familie vliegt van San Francisco ergens heen, maar één van de gezinsleden heeft last van ernstige vliegangst. Een personeelslid zegt wel een oplossing te hebben, dus loopt ze even weg om die oplossing te halen. Als ze terugkomt krijgt het gezin de schrik van hun leven wanneer ze een varken in hun armen geduwd krijgen. "Aai haar, dat helpt tegen de angst" aldus de medewerkster. Hoe ongevoelig kun je zijn als vliegveld?

Het bovenstaande zou, de recente geschiedenis kennende, zomaar eens een stuk uit een willekeurig links medium kunnen worden. Deze specifieke alinea heb ik namelijk zelf bij elkaar getikt, maar het scenario zelf is heel reëel. Maar hé, daar trekken we ons niets van aan! San Francisco International Airport heeft namelijk écht een ontzettend schattig varken 'in dienst genomen' om passagiers van hun vliegangst af te helpen. De reden? Het aaien van schattige beesten als varkens zou helpen om te ontspannen, wat enorm zou kunnen helpen als je iets later niet geheel vrijwillig urenlang tien kilometer boven de grond hangt.

En het helpt zeker: passagiers die in aanraking zijn gekomen met het nieuwe 'therapievarken' schijnen erg tevreden te zijn met de ontspanning die het hen bood. Zij zijn echter niet de enigen, want hordes aan passagiers op het vliegveld zouden hun best doen om het dier te vinden, alleen om de kans te krijgen haar even te aaien - met of zonder vliegangst. Lilou, zoals het luchthavenpersoneel haar genoemd heeft, is echter niet alleen een leuke toevoeging om haar aaibaarheidsgehalte. Ze schijnt ook trucjes te kunnen, zoals op haar achterpoten staan en een deuntje op een piano spelen. En het leuke kostuum dat ze draagt kan ook geen kwaad!

Helaas kan ik nu al voorspellen dat er, naast de overweldigend positieve reacties, ook negatieve reacties zullen komen. Dat blijkt bijvoorbeeld maar weer uit de opmerkingen van Australische imams over de tekenfilmserie Peppa Pig - waarin varkens de hoofdrol spelen - die kinderen niet de juiste normen en waarden zou aanleren. Laat ik het kruit van die haters alvast verschieten door te zeggen dat dit een geweldige toevoeging is die niet bedoeld is om mensen te kwetsen, maar juist om ze te helpen, welke religie ze ook aanhangen. Mocht iemand nog een reden nodig hebben om naar San Francisco te gaan, dan is die bij dezen in ieder geval gevonden!

Het volgende filmpje toont wat Lilou wel allemaal niet kan uitvoeren: een echte aanrader!

https://www.instagram.com/p/BNpQ79khA0u/

Lees meer over:
Vliegveld

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties