Walgelijk! Op Marokkaans forum wordt terreuraanslag op agenten Israël bejubeld!

Geen categoriejul 15 2017, 20:00
Op het internetforum voor de Marokkaanse gemeenschap in Nederland is een bizar topic geplaatst.
Het topic draagt de lugubere titel: "Twee Israelische zionisten naar de hell geschoten door de mujahideen." Je zou hopen dat moderators dit direct zouden verwijderen. Maar dat is helaas niet het geval. Eerst moet er weer iemand twitteren:
https://twitter.com/an3sdej315/status/886262228403531777
Waarvoor dank trouwens, want anders hadden we het niet geweten. Hoe ziet een terreurverheerlijkend forumbericht er uit? Nou, zo dus:
[caption id="attachment_170748" align="alignnone" width="300"]Weg met dat islamitisch terreurgebroed. Bron: screenshot http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5571629 Weg met dat islamitisch terreurgebroed. Bron: screenshot http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5571629[/caption]
Eerst die tekst maar eens ontleden. We beginnen met het woord 'Mujahideen'. Dat betekent kort en bondig: jihadisten. Hier wordt gelijk duidelijk hoe het conflict in Israël beleefd wordt. Niet als een geografisch conflict in elk geval. Het gebruik van het woord 'Mujahideen' verraadt dat de topic-schrijver een diep-religieuze lading meegeeft aan het conflict in Israël.
Zionisten dan. Ook best bijzonder als je bedenkt dat de agenten die op brute wijze vermoord zijn door Palestijnse terroristen Arabische Israëliërs waren! De bedenker van dit walgelijke topic op het Marokkaanse integratieplatform is ook nog eens oerstom en niet geïnformeerd. De slachtoffers waren Druzen of Arabische Israëliërs, dat zijn geen Zionisten maar vreedzame Arabische burgers van Israël. Zoals er zoveel zijn, overigens, maar daar zal de geweldsverheerlijker op het Marokko-forum wel niet van willen weten.
Ik zeg: weg er mee. Dat forum, het tuig wat er op zit en de hele kraam aan gedogers er bij. Dit kán toch niet in Nederland?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten