Walgelijke Rob Jetten wenst alle spijbelende scholieren "succes"

Walgelijke Rob Jetten wenst alle spijbelende scholieren "succes"

Ooit vonden we dat de politiek het goede voorbeeld moest geven.

Helaas, blijkbaar is die tijd al lang niet meer. Kijk maar naar deze tweet van de nieuwe leider van D66, de charismaloze Rob Jetten:

Je zou maar een ouder zijn die helemaal niet blij is met het voornemen van je kind om te klimaatspijbelen. Je legt uit dat het allemaal wel meevalt met het klimaat, dat dit altijd aan verandering onderhevig is, dat onafhankelijk onderzoek aantoont dat de impact van de mens te verwaarlozen is... en oh ja, je hebt prima door dat het 'klimaatstaken' eerst en vooral een leuke manier is voor kinderen om een vrije dag te krijgen.

En dan zien jij én je kind deze tweet van Jetten voorbijkomen: de leider van een regeringspartij.

Ik zou er ziedend door zijn. Wie denkt deze man eigenlijk dat hij is, dat hij zo lichtzinnig om kan springen met het onderwijs van andermans kinderen? Wat een arrogantie... en wat een vreselijk gevaarlijke houding.

Het zou voor Nederland een zegen zijn als deze linkse activist zijn positie bij D66 zo snel mogelijk kwijtraakt. Dat zal vast ook gebeuren -- D66 doet het slechte in de peilingen en met zijn gebrek aan charisma wordt dat niet beter. Ik kan niet wachten. Laat Jetten alsjeblieft gedwongen worden op zoek te gaan naar een carriere buiten de politiek. Daar kan hij de jeugd in ieder geval minder schade doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties