Wat een opluchting! 'Borstvoeding krijgen tijdens de seks is toegestaan voor islamitische mannen!'

Wat een opluchting! 'Borstvoeding krijgen tijdens de seks is toegestaan voor islamitische mannen!'

Je kan opgelucht adem halen, hoor. Mocht je tijdens het vrijen met je vrouw per ongeluk wat moedermelk binnenkrijgen, dan is dat niet zo erg. Je hoeft je vrouw dan niet als onrein te gaan zien, zo drukt de Egyptische islamprediker Muhammad Al-Zoghbi zijn zedelijke kijkers op het hart.

Wie tijd over heeft maar alles op Netflix wel gezien heeft, kan ik van harte het videokanaal van MEMRI aanraden. Deze organisatie verzamelt tv-beelden uit het Midden-Oosten, waar het kennelijk een grote hobby van veel imams en pseudo-imams is om te zitten raaskallen voor de camera. Deze islamitische televisiedominees hebben iedere keer weer een nieuw dingetje om haram of halal te verklaren, zodat de kijkbuiskindertjes uit de Maghreb ook zedig grootgebracht worden.

Ditmaal werd het thema borstvoeding tijdens de seks aangeboord. En nee, ik wist ook niet dat dit een ding was totdat ik met m'n neus op dit filmpje van Muhammad al-Zoghbi werd gedrukt. Kennelijk een heet hangijzer in de islamitische theologie: als je de liefde bedrijft met je vrouw terwijl ze net bevallen is en je per ongeluk aan haar tepel zuigt en daar melk uit komt, wat dan? Ben je dan zondig en verdien je Gods toorn?

Al-Zoghbi stelt de kijker gerust: alleen "gefossiliseerde fanatici" (zelf is Al-Zoghbi kennelijk een uiterst schappelijke en gematigde moslim!) vinden dan dat je vrouw hiermee ook een soort van je moeder is geworden en je dus vanaf nu tot het einde der tijden met je tengels van haar af moet blijven. Je mag gewoon je seksleven voortzetten, zo bevestigt de Egyptenaar de heilige leer van Mohammed en Allah.

Wrijf het zweet dus maar van je voorhoofd: je zit nog altijd goed hoor! Volgens keer alleen wel wat minder hard lurken aan die borstjes...

Lees meer over:
islam seks Egypte borstvoeding

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties