We Are Here - niet weg te krijgen uit Amstelveen

Geen categoriejun 12 2018, 21:00
Was leuk geweest maar het mocht niet baten...We Are Here kan nog even in Amstelveen blijven zitten. De gemeente start de trage procedure om ze eruit te knikkeren. Aldus het Parool.
Locoburgemeester Herbert Raat deed nog zo'n z'n best om de vervelende krakertjes van We Are Here uit z'n gemeente te trappen maar helaas! Zijn idee om ze, op basis van verstoring van de openbare orde, op te laten pakken bleek niet voldoende. Er is nu sprake van huisrecht omdat kraken dit vestigt, waardoor er nu een juridische procedure nodig is om ze eruit te schoppen.
De eigenaar van het pand waar de zielepietjes van We Are Here zich nu hebben genesteld heeft gelukkig al aangifte gedaan. Zij krijgen nu een brief waarin staat dat ze binnen acht weken moeten vertrekken. Zodra zij de brief hebben ontvangen hebben zij een week de tijd om de procedure aan te vechten bij een rechter, die uiteindelijk bepaalt hoe lang zij er nog in mogen blijven. De laatste keer dat deze procedure werd gevolgd mochten zij uiteindelijk zo'n tien weken in de woningen verblijven!
Alle eigenaren van leegstaande panden in Amstelveen zijn gewaarschuwd. Het is beter voor ze om de gebouwen ter beschikking te stellen aan mensen, bijvoorbeeld studenten, dan dit soort mafklappers tien weken je bezit te laten verloederen! Wat een absurditeit zeg, gelukkig gaat Grapperhaus de richtlijnen tegen het licht houden dus komt het allemaal weer goed...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten