We gaan verliezen!

We gaan verliezen!

Gezien de reacties van het merendeel van het volk dat zich nu weer allerlei soorten zand in ogen zal laten strooien door uitspraken en loze beloftes van de zittende politici kan toch wel gesteld worden dat we de strijd om het naakte bestaan van 'de gewone burger' gaan verliezen.

Sterker nog, we hebben hem verloren voor we goed en wel beseffen dat er ooit een strijd geweest is. Vooral te danken aan falende politici die heel andere agenda's erop na houden dan de belangen van volk en vaderland.

Nog nooit te voren zijn er zoveel mensen met open ogen om de tuin geleid. Nog nooit te voren waren kiezers in zo'n lage aantallen op het democratische strijdveld geweest. We stemmen niet meer.
Het enige resterende, het laatste democratische recht.....we geven het uit handen.
Onder excuses als 'het maakt toch niet uit wat je stemt' of 'ze hebben allang bepaald wat er gaat gebeuren'.
Het lijkt zo langzamerhand typerend voor 'de Nederlander' om enkel te klagen, liefst achter gesloten gordijnen en binnenmonds mopperend, door het leven te worden geleid.
Want een eigen leven, het maken van eigen geluk, het maken van geluk voor anderen, enz. dat lijkt op ons niet meer toepassing.

We hebben het zelf nog goed (op dit moment!) dus waken we ervoor om dat wat we nog (denken) te hebben ons ook nog wordt aangenomen.
Onze helden uit vervlogen tijden draaien zich om in hun graf.

En terwijl wij met een laatste krampachtige spiertrekking pogen vast te houden aan waar de diverse lagen van overheden aan trekken, ons gelukkig wanen als er uitstel wordt bereikt, worden we langs de andere kant gewoon bestolen, belogen en bedrogen.
De overheid die immers ook een zeer stevige hand heeft binnen de media, kan doen en laten wat ze wil. Komt er verzet dan zijn verzetsgroepen direct extreem, volks en vaderland gevaarlijk en dienen ze onder streng toezicht geplaatst te worden en aan banden gelegd te worden.
Men gaat zover zelfs dat er demonstraties verboden worden!
Dat recht wordt gewoon afgenomen?! Net als het recht op zorg.
Het recht op een dak boven het hoofd, eten en drinken, medische hulp indien nodig, enz.
En we zijn er nog lang niet.
Op alle fronten worden onze vrijheden meer en meer beperkt.
Onder het mom vrije meningsuiting en democratie zijn beide nog nooit te voren op zo'n schaal overal op de wereld van burgers afgepakt.
We wijzen naar China, naar Noord Korea, naar andere dictaturen terwijl er in Nederland en de EU een zelfde soort 'gewoonte' ontstaat.
U zegt niet wat wij willen horen? Dan moet u maar voelen!

Politici falen aan de lopende band.
Multinationals en de financiële wereld bepalen waar we met de wereld en ons geluk, ons leven, onze democratie naar toe gaan.
En dat is niet een richting die we op zouden moeten willen gaan.
Crisis 3 in de maak? Waarom ook niet!
Dat hiermee aangetoond is/wordt dat de politiek faalt hoor je niet.
Dat banken, verzekeraars, woning corporaties, pensioenfondsen, overheden en semi overheden van belastinggelden zeer hoge tot onbeschofte bonussen en beloningen opeisen die door de rechter worden gehonoreerd geeft toch duidelijk aan de de rijken rijker worden en de armen armer.

Niet alleen qua bezit worden we echter armer, we worden ook geestelijk armer. In het onderwijs worden we geindoctrineerd en 'een kant' uitgeduwd, ons wordt afgeleerd zelf na te denken en vragen te durven stellen. Ben je iemand die anders denkt dan zou het zo maar zo kunnen zijn dat je voor de gekozen opleiding geen diploma haalt.
En juist diploma's zijn tot heilig verheven. Met een diploma, liefst zo hoog mogelijk, mag je namelijk tegenwoordig schijnbaar stelen en jatten dat het een lieve lust is. Mag je jezelf verrijken en anderen bestelen zonder ervoor gestraft te worden.
Een diploma en de juiste vrinden.......beschamend.
De notabelen van tegenwoordig zijn erger dan Ali Baba en zijn half miljoen rovers.

Maar wij klampen ons hieraan vast! Met afgekloven nagels!
We hangen aan een draadje waarbij de elite een zeer scherpe zaag houdt en die totaal geen enkele schroom kennen wanneer ze het touwtje waaraan u hangt (moeten) door knippen.
Genietend, met een diabolische blik in de ogen en achteraf met de grootst mogelijke lol zal men uw touwtje ook doorknippen.
Als enige motivatie heeft men slechts nodig een zeer bijzonder klein geloof in dat uw einde een verbetering qua positie of vermogen inhoud voor diegene die de schaar vasthoud.

Uw kleine beetje, te weinig om van te leven, teveel om van te sterven, wordt toegevoegd aan de miljoenen en miljarden van hen die zichzelf hebben verheven tot 'de elite'.
En we zwaaiden nog wat met vlaggetjes e.d.

Ik vraag me meer en meer af waarom ik nog pogingen doe het volk te waarschuwen?! Waarom??? Men WIL niet gewaarschuwd worden!
Hou er maar mee op, schei er maar mee uit.
Bespaar je de moeite, bespaar je de ergernis. Men heeft schijnbaar als Nederlands volk gekozen. En die keuze rangeert het Nederlandse volk volkomen uit als zelfdenkend en individuele personen en men laat zich gewoon tot slaaf om turnen.
Dat zal ooit een keer ten einde komen hoor. Zeker te weten!
Maar ik wil dan maar niet denken aan de strijd die dit met zich zal meenemen. De kosten (niet materieel) die deze strijd ons zal gaan kosten.
We hebben:
a) niets meer dan om mee te strijden, en
b) de wettelijke middelen zijn ook ontnomen.
Dus resteert er niets meer dan te behoren tot hen die aangestuurd zullen worden het rebellerende deel van het volk te straffen en te kastijden.
De zweep erover, water kanon, rubberen kogels.....loden kogels.
Het komt hoor, dat moment van lood!
Je ziet het overal gebeuren, wij rennen er achteraan. En sta je dan met zo'n 6 miljard mensen aan het verkeerde eind van het geweer waar dat lood uitkomt dan is het jammer maar helaas dus.
Nu is dat geweer nog om te keren, nu is het nog mogelijk dat lood in het geweer te houden.
Over een aantal jaren zal dat niet meer mogelijk zijn.

Criminaliteit, terrorisme, landsbelang, geheimhouding.
Zo maar 4 woorden die gehanteerd worden om uw belangen te schaden.
In andere landen zien we soort gelijke idiotie.
Mensen die afgeslacht worden op basis van geloof, van afkomst, huidskleur, politieke overtuiging...er zijn schijnbaar op de wereld van nu meer redenen om elkaar af te slachten dan om met elkaar aan een leefbare planeet te gaan werken.

Wat mij brengt tot het milieu.
Nou, dat nu maar niet. de boodschap is al zwart genoeg.

Nogmaals, er is nog een ommekeer mogelijk. Er zijn ook voldoende initiatieven die dat pad willen gaan. Maar er lijken nooit genoeg mensen die daarbij mee willen gaan over dat pad.
Angst regeert. Je baan kwijt te raken, dus je huis, dus je leven, misschien je relatie die er aan ten onder gaat, je kan je zorg niet meer betalen, je bent wanbetaler, je wordt zwaarder en zwaarder onder druk gezet.
Maar nou even terugkijken!
Want....we betalen alles, laten ons alles welgevallen......maar erop vooruit gaan? Een enkeling. Maar de gewone sterveling echt niet.
Helaas.
Rijkdom zit bij een handjevol, armoede, honger en ellende bij miljarden.
Waarom dat niet voldoende reden is om voor te strijden tegen die elite zal ook over 1000 jaar nooit duidelijk worden.
Er heeft volgens de geschiedenis tot nu toe ooit een periode over de aarde getrokken die we als de 'dark ages' graag kenmerken.
Toen alles fout ging.

We leven inmiddels zelf in onze eigen dark ages.
En we doen er, nogmaals, niets aan!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties