Weinig kijkers voor seksprogramma KRO

Weinig kijkers voor seksprogramma KRO

Gemiddeld haalde het driedelige seksprogramma van Arie Boomsma en de KRO nog geen kwart miljoen kijkers. En dat is nogal weinig, voor een programma dat taboedoorbrekend zou moeten zijn en waar iedereen dus - volgens de progressieve medemens - geïnteresseerd in zou moeten zijn. Nou ja, zo gek is het niet dat de kijkcijfers bedroevend laag zijn, omdat het seksprogramma werkelijk niks te bieden heeft: vier stelletjes hebben dertig dagen lang seks met elkaar en daar praten ze dan overhartig over voor de camera en met Boomsma. Vooral de seksverplichting van het KRO-programma schijnt niet mee te vallen voor de stelletjes. Nou, weten we dat ook weer. Waar belastinggeld al niet goed voor is.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties