Wie is die man bij wie Sylvie Meis zo gewillig in de armen valt?

Geen categorieokt 27 2015, 21:00
Het volgende hoofdstuk in het liefdesleven van het Nederlandse model lijkt aangebroken...
Het lijkt een ijzeren wet uit het recente leven van Sylvie Meis. Sinds haar scheiding van voetballer Rafael van der Vaart is actrice en model Sylvie verworden tot een ware mannenverslinder; de ene na de andere scharrel en kalverliefde passeerde de revue. Een onbekend Duits model lijkt de volgende gelukkig te zijn, die zich intiem mag vermaken met de 37-jarige Brabantse.
De vonk tussen Sylvie en het model sloeg over bij het opnemen van een feestclip voor haar nieuwe schoenencollectie. Sylvie en het geheimzinnige mannelijke model hadden het wel érg naar hun zin:
vlcsnap-2015-10-27-15h25m02s131
Het geflirt ging echter ook nog ruim door nadát de video al was opgenomen. In de wandelgangen wordt al druk gefluisterd dat dit mysterieuze model wellicht weleens een blijvertje zou kunnen worden!
Sylvie ontmoette de man op de set van de Duitse schoenenfabrikant Deichmann. Voor het eerst had het model voor deze firma een schoenencollectie ontworpen. Dat was overigens de eerste keer voor Sylvie; ze heeft zich eerder gelaafd aan het ontwerpen van kleding en ondergoed, maar schoenen had ze nog niet van haar ontwerpers-bucketlist kunnen schrappen..
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/AT-HOT-NEWS-Sylvie-Meis-erste-Schuhkollektion.mp4"][/video]
Nu wel dus!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten