Wilders haalt uit: 'Zet Marokkanen in de bus naar België!'

Geen categorienov 16 2016, 8:00
Soms is het echt heerlijk om Geert Wilders los te horen gaan.
Ook Geert Wilders vindt het te gek voor woorden dat horden criminele 'asielzoekers' uit Marokko de boel op stelten zetten in Groningen. Zoals wij gisteren al berichtten worden steeds meer Groningers bestolen of beroofd door groepjes 'asielzoekers' uit dat land. Let wel, die 'asielzoekers' zijn helemaal geen vluchtelingen; het is veilig in hun Marokko. Ze doen alleen maar een asielaanvraag omdat ze daardoor langer in Nederland kunnen blijven, waardoor ze a) meer mensen kunnen bestelen en b) een oprotpremie van maximaal 1950 euro kunnen krijgen. Of eigenlijk: konden krijgen. Staatssecretaris Dijkhoff schaft die zogenaamde "terugkeervergoeding" namelijk af omdat die, schrik niet, een aanzuigende werking heeft.
Goh. Dat is wel heel verrassend zeg. Wie had dat toch kunnen zien aankomen? Dat als je iets subsidieert je er meer van krijgt. Gek hoor.
Hoe dan ook, PVV-leider Geert Wilders heeft ook gereageerd op de controverse in Groningen. En hij doet dat op de voor hem gebruikelijke wijze: recht voor zijn raap en ongelooflijk eerlijk. Wilders' belangrijkste punt is dat we deze situatie te danken hebben aan het kabinet. Zoals hij uitlegt:

"Marokkanen zijn natuurlijk geen asielzoekers, dus de heer Dijkhoff had ze nooit het land binnen moeten laten."

Dat is echt een ongelooflijk belangrijk punt. Dijkhoff behandelt deze lui als echte asielzoekers, maar dat is je reinste flauwekul. Marokko is veilig. Als je een asielaanvraag krijgt van een Marokkaan kun je die onmiddellijk in de prullenbak gooien en de aanvrager dus uitzetten/niet eens het laten binnen laten.
Natuurlijk zijn die lui er nu helaas wel. Hoe dan met ze om te gaan? Net zoals Wilders ben ik daar vrij gemakkelijk in:

"Oppakken, vastzetten, en uitzetten. Over de grens, hup, vandaag, morgen. België, Duitsland, met een bus. Maakt niet uit hoe, maar zet ze het land uit."

Het is een enorme schande dat het kabinet die stap niet wil nemen. Deze 'asielzoekers' zijn crimineel bezig en misbruiken een systeem dat erop gericht is om echte vluchtelingen te helpen voor eigen gewin. Dat kan en mag de overheid niet accepteren. Weg met 'Marokkaanse asielzoekers. Allemaal eruit, terug naar Marokko. Laat ze daar de boel maar verpesten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten