Wilders (PVV) ziedend op machtsbeluste Rutte en Kaag: 'Veiligheid van Nederlanders interesseert ze niet'

Wilders (PVV) ziedend op machtsbeluste Rutte en Kaag: 'Veiligheid van Nederlanders interesseert ze niet'

Geert Wilders pakt Wopke Hoekstra aan. Screenshot Tweede Kamer.

PVV-leider Geert Wilders uit zijn ongenoegen over de machtsbeluste partijleiders van D66 en de VVD. Wilders hekelt het feit dat beide politiek leiders er alles aan doen om de touwtjes in handen te houden, zelfs als dat de veiligheid van Nederlanders in gevaar brengt. Het is voor de PVV-voorman afschuwelijk om te zien dat de veiligheid van Nederlanders niet belangrijk is en dat we gevaarlijke ISIS-bruiden en criminelen naar Nederland willen laten overvliegen.

Zowel demissionair premier Mark Rutte als demissionair minister Sigrid Kaag krijgen een veeg uit de pan van de PVV'er. Wilders hekelt de 'islamknuffelende' Kaag en de 'machtsbeluste' Rutte. Over de demissionair premier schrijft Wilders het volgende:

"Hij wil zo graag in het Torentje blijven en Kaag pleasen dat hij haar de vrije hand geeft om ISIS-terroristen naar Nederland te halen. We hebben een premier die zijn eigen macht belangrijker vindt dat de veiligheid van Nederlanders."

Ook Kaag moet het ontgelden, volgens de PVV-leider interesseert de veiligheid van de Nederlanders haar helemaal niet.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Wilders haalt terecht hard uit naar het 'nieuwe leiderschap' van Kaag. Want tot nu toe heeft Kaag het voor elkaar gekregen om óf terroristen te subsidiëren óf om foute ISIS-bruiden terug naar Nederland te halen. Twee dingen waar je als bestuurder absoluut niet trots op kan zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het nieuwe leiderschap van Kaag is niks meer dan een kopie van de Rutte-doctrine, maar dan met een machtsbeluste vrouw aan de top. In dat opzicht zijn Rutte en Kaag politiek gezien voor elkaar gemaakt. Beide politiek leiders gaan extreem ver om hun posities te behouden, iets wat onze veiligheid in gevaar brengt, aldus een furieuze Wilders.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties