Winston Gerschtanowitz voelt zich slachtoffer: ik was zes weken geleden op Sint-Maarten!

Geen categoriesep 08 2017, 17:35
Heel Sint-Maarten ligt in puin, maar de SBS-presentator weet het onderwerp naar zichzelf toe te draaien. "Het komt allemaal heel dichtbij".
Orkaan Irma heeft Sint-Maarten volledig in puin gelegd. De verwoestingen op het Caribische eiland, dat tot ons koninkrijk behoort, zijn voor veel mensen aanleiding om steun te betuigen en geld over te maken. Maar voormalige RTL Boulevard-presentator Winston Gerschtanowitz schrok vooral van de orkaan omdat hij zelf onlangs op Sint-Maarten is geweest. De BN'er, die tegenwoordig een slechtbekeken spelshow op SBS presenteert, vierde zes weken geleden nog vakantie op het eiland. Hij is dus op het nippertje ontsnapt!
De ravage in Sint-Maarten komt voor Winston "heel dichtbij", schrijft Mediacourant. Vanmorgen zat hij bij Koffietijd, waar de presentatrice direct vroeg hoe Gerschtanowitz zich voelde bij het nieuws van de natuurramp:

"We kijken nu allemaal naar die nieuwsberichten. Hoe is dat voor jou nu je er zo kort geleden bent geweest?"

Hoe triest kun je zijn. Een heel eiland ligt in puin, maar bij Koffietijd zijn ze vooral benieuwd hoe Winston zich voelt. In plaats van de belachelijke vraag van de hand te wijzen en in te gaan op de erbarmelijke toestand van de inwoners van Sint-Maarten, greep Gerschtanowitz direct de kans om over zijn eigen gevoelens te praten.

“Ik was er nog nooit geweest, dus ik had mijn eerste ervaring op Sint-Maarten een aantal weken geleden. Een week of zes, denk ik. Dan merk je hoe een bijzonder eiland het is. Nu je erover nadenkt, zag je dat die huisjes heel kwetsbaar zijn.”

Nou zeg, wat een heftige ervaring! Zes weken geleden was Winston er nog, en nu beseft hij dat de huisjes kwetsbaar zijn! Opzienbarend!
Het lijkt bijna satire, maar het is echt. Een compleet eiland is verwoest, maar bij Koffietijd zijn de gevoelens van Winston Gerschtanowitz interessanter dan hoe de bevolking van Sint-Maarten eraan toe is. Tenenkrommend.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten