rutvax

WOB-expert Roger Vleugels draait door: vergelijkt FVD, PVV, JA21 en GvH met mensenrechtenschenders VVD en CDA

Geen categoriejun 14 2021, 15:59
Roger Vleugels maakt het vandaag wel heel bont op sociale media. De WOB-expert heeft namelijk het gore lef om rechtse partijen als FVD, PVV, JA21 en Groep van Haga te vergelijken met de Machiavelliaanse haatbaarden van VVD en CDA. Schandalig!
Dit is wel heel erg. WOB-expert Roger Vleugels, die af en toe echt wel zinnige dingen zegt over de walgelijkheid van CDA en VVD vergelijkt die twee verschrikkelijke partijen nu met FVD, PVV, Groep van Haga en JA21. Want, beweert Vleugels, al die partijen zouden de grondwet aan hun laars willen lappen.
https://twitter.com/rogervleugels/status/1404435485544566785?s=21
Dit is serieus walgelijk. De manier waarop CDA en VVD onze grondwet veerkracht hebben is afgrijselijk. Misselijk makend. Echt heel erg. Als ik eraan denk krijg ik buikpijn.
Dat doen ze al jaren, maar nu met het Chinese coronavirus zijn ze echt helemaal doorgeslagen. Een avondklok, beperkingen aan het aantal mensen dat op visite zou kunnen komen, de achterlijke mondkapjesplicht, het vreselijke verplichte testen, de sluiting van scholen zodat kinderen niet of nauwelijks onderwijs kregen (ook een grondrecht!), de gedwongen sluiting van bedrijven! De lijst gaat door en door. Het ene grondrecht na het andere is afgeschaft. Door CDA en VVD.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
En dan vergelijkt Vleugels die twee walgelijke partijen met partijen die onze rechten juist willen beschermen? Oké in minder en meerdere mate weliswaar - de PVV ging ook lange tijd te ver mee in het coronaverhaal. Maar toch.
Ziek makend.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten