Yasmina 'IS is plan van zionisten' Haifi kiept olie op het vuur met interview

Geen categorieokt 06 2018, 13:00
Sommige mensen hebben zo'n gigantische plaat voor de kop en gaan liever double down of all-in dan hun fout gewoon eerlijk toegeven en je kapot schamen voor wat je hebt geuit. Haifi gaat duidelijk all-in.
Vaagjes zul je haar nog wel herkennen, deed een hoop stof opwaaien in 2014 met de Tweet:

"Isis heeft niets met Islam te maken.. is vooropgezet plan van zionisten die bewust Islam willen zwartmaken.”

Het soort uitspraak waar toch op z'n minst een bron voor mag worden aangehaald. Goed, dat deed ze niet en iedereen viel over haar heen. Niet zo handig om te zeggen terwijl je bekend stond als hoogopgeleid, geïntegreerd en gedreven door prestatiedrang. Een soort deug-stokpaardje van de PvdA en GroenLinks zeg maar.
Afijn, ze werd ontslagen maar toch weer niet, ze was antisemiet maar toch weer niet en uiteindelijk vocht ze haar straf van ontslag en latere aanpassing tot voorwaardelijk ontslag aan, en met succes. Job Cohen, ook PvdA'er, houdt haar de hand boven het hoofd.
Nu, vier jaar later, zou je dan toch een mooi moment hebben kunnen kiezen om terug te kijken op je idiote uitspraak en dat je van geluk mag spreken dat je carrière niet compleet is gemold. Nope! All-in, weet je nog? Ze verklaart dat ze niet de Joden of inwoners van Israël bedoelde maar gewoon, het 'zionistische Israëlische regime' en haar bondgenoten Saoedi-Arabië en de Verenigde Staten die IS in stand houden. Bron? Documentaires, krantenartikelen, rapporten etc.
Naast dus geen enkele specifieke gezaghebbende bron te hebben genoemd (of het door de Illuminati gecontroleerde NRC heeft dit bewust weggelaten), pleurt ze ook nog eens een gigantisch rookgordijn in het interview neer. Nu is namelijk duidelijk dat er een dubbele standaard heerst in Nederland en haar media:

"Als je je openlijk afkeert van de islam, Erdogan, of uitkomt voor je homoseksualiteit, ben je welkom. Maar als je je kritisch uitlaat, over geopolitiek bijvoorbeeld, gaan alle deuren dicht.”

Welke partij is daar toch ook zo goed in? Inderdaad ja, DENK, waar ze nu vrijwillig adviseur voor is. Hartstikke leuk dus, weten we ook weer waar die gedachtekronkels bij hun vandaan komen.
Niemand houdt je een dubbele standaard voor Yasmina, onderbouw je lijpe theorieën gewoon degelijk zodat men niet om de feiten heen kan, of hou je stil. Maar niet janken dat je langs een andere lat wordt gemeten omdat wij niet konden zien dat je wat anders bedoelde en maar moeten geloven dat zionisten, Saudi's en de VS achter IS zitten. Even dimmen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten