Yernaz Online: 'Jobhoppende politici die hun termijn niet afmaken? Weg ermee!'

Yernaz Online: 'Jobhoppende politici die hun termijn niet afmaken? Weg ermee!'

Yernaz Ramautarsing in Yernaz Online. Bron: Schermafdruk YouTube

Heeft u ook meer dan genoeg van al dat anti-kapitalistische gezever? Dan is de Yernaz Online show iets voor u! Yernaz Ramautarsing gaat wekelijks in op de politieke ontwikkelingen in Nederland en de rest van de wereld. Vanuit een pro-kapitalistisch perspectief krijgen we eindelijk een heel ander narratief te horen over tal van gebeurtenissen! In de eerste aflevering duikt Yernaz in op hoe jobhoppende politici niet bezig zijn met het landsbelang, maar proberen het mooist mogelijk baantje te scoren. Wordt het niet eens tijd dat we daaraan consequenties verbinden?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties