Yernaz Ramautarsing (FvD) wordt neergehaald door de Volkskrant en de Telegraaf om een puberale groepsapp

Geen categoriemrt 02 2018, 20:58
Het is weer zover. Ramautarsing van Forum voor Democratie komt weer in de kranten vanwege het feit dat hij in een whatsappgroep racistische uitspraken zou hebben gedaan. De whatsappgroep 'Polariserende Politici' besprak vele politieke onderwerpen. Leden van de whatsappgroep waren van alle politieke hoeken, maar blijkbaar hebben een aantal pubers ervoor gekozen om uitspraken van Yernaz 'uit te lekken'.

'Een Chinees mag Azië dominant Aziatisch willen houden. Thierry mag Europa niet dominant blank willen houden.'

'Gaap.'

'Spijkers op laag water.'

Zo steunt hij het betoog dat homo-rechten de samenleving dommer zouden hebben gemaakt. „Dat is gebaseerd op de notie dat homo’s relatief hoger IQ hebben en op moment dat zij zich niet voortplanten de hele samenleving daar dus „dommer van wordt.” Geen haat gewoon feiten”, appt hij naar zijn discussie-groep.

En over de blanke mensen die de stellingen van Ramautarsing over zelfbehoud niet onderschrijven: „Zelden een ras meegemaakt met zoveel zelfhaat en weinig behoefte tot zelfbehoud.” Om daaraan toe te voegen: „White people crazy.” Hij voegt er later wel aan toe: „Ik ben resultaat van raciale menging. Ik ben niet tegen diversiteit.”

Hele domme uitspraken in een groepswhatsapp waarin mensen je willen naaien voor wat geld en publiciteit. Laat het duidelijk zijn dat ik het gewoonweg dom vind als je niet let op je woorden, zij het grappen of overdrijvingen, in een groepswhatsapp waarin iedereen opgejut wordt. Ik was een korte tijd lid van de groepsapp en ik werd helemaal gestoord van het berichtsverkeer. Men loopt elkaar op te fokken en iedereen maakt extreme uitspraken over van alles en nog wat. Stalin was een goed mens, kerken moesten afgebrand worden, jihadisten zijn verzetsstrijders. Van links tot rechts werden er karikaturen gemaakt van elkaar.
Is dat slim? Nee, zeker niet, maar de Volkskrant en de Telegraaf doen nu echt alsof er grote dingen zijn ontdekt. Het enige wat de kranten hebben ontdekt is een puberaal gesprek waarbij jonge volwassenen denken stoer te doen en elkaar te prikken met extreme opmerkingen. Ik neem dit niet serieus, zeker niet na wat ik gezien heb. Het bewijst maar eens dat de journalistiek af en toe echt tekort schiet. Pleeg eens wederhoor, ook met andere leden van de whatsappgroep. Kom daarna met dit soort onzin.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten