Yes! De laatste werkdag voor minister Lodewijk Asscher. Heerlijke beelden

Geen categorieokt 26 2017, 8:00
Er zijn van die momenten waarop je denkt dat je bijna niet nóg gelukkiger kunt worden.
De PvdA heeft -- het moet gezegd worden -- best een hilarische video gemaakt van de laatste werkdag van minister Lodewijk Asscher. Later vandaag staat het nieuwe kabinet op het bordes, waarna Asscher voltijd oppositie mag voeren tegen het Nachtmerriekabinet Rutte III.
https://twitter.com/LodewijkA/status/923414293923749889
In de video maakt Asscher onder meer een nieuw Wifi-wachtwoord aan voor zijn opvolger (GelukkigGeenHalbe), zorgt hij ervoor dat zijn opvolger naar allemaal kleine rotklusjes in het land moet, en vervangt hij een foto van hemzelf met Jeroen Dijsselbloem door één van Wouter Koolmees en Alexander Pechtold.
Grappig? Jazeker. Je wilt zo'n PvdA eigenlijk geen enkel bonuspunt geven, maar dit hebben ze écht leuk gedaan. Tegelijkertijd is het natuurlijk ook wel weer zo dat ik sowieso ontspannen ben als ik zie dat het Asschers laatste werkdag als minister is. Het wordt niet veel mooier en beter dan dat. De man is een echte linkse bureaucraat. Het is voor Nederland alleen maar goed dat hij geen ministeriële verantwoordelijkheid meer draagt.
Met andere woorden, vandaag is wat mij betreft een feestdag. Niet omdat het nieuwe kabinet aantreedt (dat is reden voor zorg), maar omdat al die PvdA-bewindslieden ein-de-lijk op zoek kunnen naar ander werk. Voor Asscher betekent dit dat hij een margepartijtje mag leiden in het parlement, en voor andere bewindspersonen (Sharon Dijksma) dat ze op zoek gaan naar een baan in de private sector, wat betekent dat de belastingbetaler echt van ze af is.
Heerlijk!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten