Yes! Video: Hans Teeuwen kondigt zijn corona-conference aan: binnenkort te zien bij PowNed!

Yes! Video: Hans Teeuwen kondigt zijn corona-conference aan: binnenkort te zien bij PowNed!

Digibete raadsleden van West Betuwe, tijdens hun eerste ervaring met een troll. Welcome to the interwebz! Screenshot via Twitter @Dick Aanen

Zie hier de uitnodiging, op zich al het kijken waard:

Dit kan alleen maar een spektakel worden, want Hans Teeuwen is perfect voor de tijd waarin we leven. Er zijn zóveel absurde ontwikkelingen aan de gang in de wereld, als iemand er raad mee weet dan is het Teeuwen wel!

Weer even een keer wat anders dan die standaard onderaan-de-middenmoot-cabaretiers als Claudia de Breij, Martijn Koning, Soundos en al die andere VARA-approved 'humoristen'. Of Youp van 't Hek en Freek de Jonge... die zijn ook al jaren over hun hoogtepunt heen. Daar is de lol inmiddels ook wel vanaf. Moralistisch gedram ook telkens...

Afijn, Hans Teeuwen! Te zien: zaterdagavond 13 juni om 22:05 uur op NPO3. En niet doen alsof je wat beters te doen hebt, want dat is niet zo!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties