Yolanthe en Xess Xava maken misschien wel de schattigste video ooit

Yolanthe en Xess Xava maken misschien wel de schattigste video ooit

Kersverse moeder Yolanthe en haar prachtbaby Xess Xava blijven een geweldig stel, zoals deze nieuwe video ook wel uitwijst.

Instagramvolgers van Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen kregen vandaag een prachtige verrassing, want de dolblije vrouw van Wesley Sneijder achtte de tijd weer eens rijp om een video van haar en haar lieve baby Xess Xava te uploaden.

De twee maken een wandeltocht, waarbij Xess in een wandelwagen ligt. En wat heeft de kleine schattige jongen het toch een ongelofelijke partij naar z'n zin. Kijk zelf maar:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/03/yolanthexess.mp4"][/video]

"De liefde van mijn leven," aldus Yolanthe in een onderschrift bij de ultraschattige video.

En ik moet toegeven. Zelden heb ik een baby gezien met zo'n absurde naam, maar zelden heb ik ook zo'n intens blije baby en moeder samen gezien. Xess is nog jong, maar met zo'n liefhebbende moeder moet deze jongen echt de beste opvoeding ter wereld krijgen!

Lees meer over:
Instagram Yolanthe Xess Xava

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties