Yolanthe is helemaal terug en wenst iedereen een goed 2016 met deze bijzondere foto

Yolanthe is helemaal terug en wenst iedereen een goed 2016 met deze bijzondere foto

De Sneijder-Cabaus vieren het nieuwe jaar in een zeer chique gelegenheid.

Niet alleen in Nederland, ook in Turkije is afgelopen nacht feestelijk het nieuwe jaar ingeluid. En uiteraard deden onze eigen Yolanthe en Wesley Sneijder daar maar al te graag aan mee. Natuurlijk bestaat Oud en Nieuw voor de sterren niet alleen uit het opentrekken van een goede fles drank en het afsteken van een vuurpijl. Nee, in het luxe leven van Wes en Yo komt daar veel meer bij kijken.

Waar anderen misschien in een comfortabele kloffie thuis de jaarwisseling hebben gevierd, is daar voor Wesley en Yolanthe geen denken aan – zij vieren het nieuwe jaar in hun allermooiste kleding in een chic hotel in Istanbul. Het is dan ook niet zomaar Oud en Nieuw voor het Nederlandse sterrenkoppel. In 2015 werden Wesley en Yolanthe immers papa en mama van de kleine Xess Xava, en ook die ziet er opperbest uit op deze foto:

https://www.instagram.com/p/__kaXquvy8/?taken-by=yolanthecabau

Wat een prachtig stel is het toch. Yolanthe ziet er opvallend goed uit, amper twee maanden na haar bevalling. In een bijzondere lange jurk met Japans aandoend bloemenmotief is ze een absolute eye-catcher, en dat terwijl ze nog behoorlijk moet trainen om de zwangerschapskilo's kwijt te raken. Wesley heeft een minder originele outfit, maar zo'n pak staat hem zeker goed – en dat geldt ook voor Xess Xava, die net een kopie van zijn vader lijkt in zijn donkere pak!

Het is de eerste foto die Yolanthe op Instagram zet in meer dan tien maanden. Tijdens haar zwangerschap van Xess Xava had ze geen behoefte aan media-aandacht, en ook op sociale media hield ze zich stil. Kennelijk wil ze het in 2016 anders gaan aanpakken, want ze trapt het nieuwe jaar direct af met deze prachtige foto.

In het bijschrift wenst Yolanthe ons allemaal liefde, gezondheid en geluk in het nieuwe jaar, en dat al onze dromen mogen uitkomen.

My sweet little baby Xess Xava and my dear hubby and I wanna wish you lots of love, health and happiness for the new year that started today! That all your dreams may come true.. ❤️ Big kiss from us..

Wij wensen Yolanthe, Wesley en Xess Xava ook een prachtig 2016 toe! Aan deze foto te zien, komt dat wel goed.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties