Ze al drie bruidsmeisjes maar kwam er nog één tekort. Wie ze er toen bij vroeg zal je waarschijnlijk verbazen

Geen categoriejul 29 2015, 19:00
Toen Christine ging trouwen, wist ze meteen wie haar bruidsmeisjes moesten zijn. Drie vriendinnen van haar, natuurlijk, maar ook...
Toen Christine Quinn vorige maand in het huwelijksbootje stapte met haar grote liefde Patrick, moest uiteraard alles perfect zijn voor de grote dag. Dus ook haar bruidsmeisjes. Ze vroegen daar dus drie vriendinnen voor... en haar oma:
55b7c4cc1700002500565bde
Ongebruikelijk? Dat zeker. Maar Christine had op geen enkele andere manier willen trouwen dan met haar 89-jarige oma als bruidsmeisje. Ze vertelt:
"Ondanks dat ze niet dichtbij woont, hebben we geregeld erop gestaan zoveel mogelijk tijd samen door te brengen als maar mogelijk was. Ze heeft gewoon een fantastisch gevoel voor humor, en een blik op het leven die ik elke dag probeer na te bootsen. Iedereen houdt van haar."
Dus Oma Betty, zoals Christine haar liefkozend noemt, was vanzelfsprekend ook op haar bruiloft en nam daar een prominente plek in. Dat dat geen verkeerde keuze was, bleek wel uit de manier waarop Betty als geen ander de sfeer erin kon krijgen op het huwelijksfeest:
"Ze had iedereen op het bruiloftsfeest de hele dag door aan het lachen gemaakt met haar wijselijke woorden en haar geestige commentaar."
55b7cb3c1400002f002e117b
En ze blijkt ook een aardige party animal te zijn, ondanks dat ze binnenkort 90 wordt:
"Oma ging mee met de feestbus voor de rest van het huwelijksfeest in plaats van naar huis om te rusten. Ze heeft de hele nacht aan één stuk door gedanst, inclusief een schattig moment samen met Bellsie, de grootmoeder van mijn man. Het was fantastisch!"
Zo blijkt maar weer: leeftijd is maar een getal. Ook op je 89e kan je nog de show stelen op de bruiloft van je eigen kleindochter!
55b7d0f01700002600565c16
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten