Ze denkt stiekem vreemd te kunnen gaan, maar krijgt een koekje van eigen deeg

Geen categoriemei 27 2016, 8:00
Vreemdgaan loont niet, zoveel wordt wel duidelijk uit dit verhaal.
Wat zou jij doen als je erachter kwam dat je vriend, vriendin, man of vrouw was vreemdgegaan? Ik zou waarschijnlijk woedender dan woedend worden, al helemaal als je ontrouwe wederhelft niet het eerlijkheid kan opbrengen de misstap tenminste op te biechten.
Nou, die eerlijkheid zul je zeker niet terug vinden in dit verhaal. Deze Braziliaanse vrouw was vreemd gegaan, en dacht er doodleuk mee weg te komen. Nou, niet dus: haar (ex-)vriend was er op één of andere manier achter gekomen wat zijn 'lieve vriendin' wel niet gedaan had.
Dus wat deed hij? Witheet worden? Haar uitschelden? Haar het huis uit smijten en haar spullen er achteraan? Nee, niets van dat alles: hij gaf haar een doos chocolade. Tenminste, dat dacht ze...
Vreemdgaan_2
De bedriegelijkheid van deze vrouw straalt er vanaf, al zij hem een grote knuffel geeft als bedankje voor de doos. Zij is echter niet de enige die goed kan acteren.
Vreemdgaan_3
Als je goed kijkt, zie je dat ze in een auto zitten. Dat is niet voor niets: de man heeft namelijk een plannetje voorbereid om haar te geven wat ze verdient. Nadat hij haar zijn laatste 'cadeau' aan haar gegeven heeft, zegt hij dat hij even iets moet doen, en stapt hij uit. En dan kan het feest beginnen...
Vreemdgaan_4
Er blijken namelijk geen chocolaatjes in de doos te zitten, maar heerlijk vieze zwarte insecten!
Vreemdgaan_5
Ze schreeuwt het uit, en probeert natuurlijk meteen de auto uit te vluchten. Helaas voor haar werkt het kinderslot op de deuren niet alleen goed voor kinderen, maar ook voor dit soort onbetrouwbare dames. En dus rest haar weinig om met verschillende capriolen de beesten te proberen te ontwijken.
Vreemdgaan_6
Eerst lijkt ze zich nog af te vragen waarom haar vriend haar niet helpt, maar dan lijkt ze zich te beseffen dat dit alles niet zonder reden was: hij had haar bedrog ontmaskerd. En dus zat er weinig anders op dan de straf maar uit te zitten, samen met enkele honderden krioelende beestjes.
Één ding is zeker: dit zal ze niet nog een keer uithalen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten