Ze had tijdens het zwemmen een vreselijke beroerte. Toen kwam haar 5-jarige dochter in actie

Geen categoriemrt 25 2016, 19:00
Wat is deze kleine meid een fantastische held!
Een 5-jarig meisje uit Texas wordt door vriend en vijand een ware heldin genoemd omdat ze haar moeder redde toen die verdronk.
Tracy Anderwald was aan het zwemmen in een zwembad toen ze opeens een beroerte kreeg. Daardoor kon ze logischerwijze niet meer zwemmen. Ze verdween dus onder water. Dat was nogal problematisch omdat er geen volwassene in de buurt was om haar te helpen.
Gelukkig zag haar dochtertje Allison dat haar moeder opeens kopje onder ging. Ze twijfelde geen moment en sprong in het water. Beelden gemaakt door een bewakingscamera laten zien dat Allison haar moeder vervolgens naar een ondiep gedeelte van het zwembad bracht. Daar draaide ze haar moeder om zodat haar hoofd weer boven water was, waarna ze snel naar binnen rende om hulp te halen.
Haar tante legt uit: "Ze was echt heel zwaar. Ik kon alleen haar bovenlichaam uit het water sleuren. Gelukkig kwamen haar andere dochters daarna naar me toe rennen. Zij hielpen me om hun moeder uit het zwembad te trekken. Het is daarom ongelooflijk dat Allison zoveel in haar eentje kon doen."
Allison zwemt al vanaf haar tweede regelmatig met haar moeder. Zowel zij als haar moeder zijn er nu goed aan toe.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten