Ze heeft dagenlang geen internet. Dan verzint ze een geniale manier om eindelijk geholpen te worden

Ze heeft dagenlang geen internet. Dan verzint ze een geniale manier om eindelijk geholpen te worden

Als deze vrouw na vele dagen nog steeds niet herverbonden is met het internet, verzint ze een ludieke manier om de aandacht van het internetbedrijf te trekken.

Wat zou jij doen als je een dag geen internet had? Het lijkt gek, maar de meesten onder ons zouden zo'n dag lastig volhouden.. laat staan een week of meer. Toch was dit het first world problem waar de Australische Laura Carrie tegenaan liep. Opeens had ze geen internet meer, en navraag bij haar internetprovider, Telstra, bleek dat het probleem aan hun kant lag. Het probleem was alleen: ze hadden geen idee hoe ze het moesten oplossen.

Ze zouden in ieder geval hun best doen, maar na vijf dagen had Laura het toch wel een beetje gezien met het internetloze leven. Aangezien ze een internetbedrijfje heeft, zorgde dit ervoor dat ze nauwelijks kon werken. Ze had natuurlijk, zoals zoveel andere mensen, de hele dag kunnen klagen bij haar provider. Ze besloot echter iets anders te doen.. ze plaatste met haar telefoon een foto van haar kat met een stel kaarten op de Facebookpagina van Telstra, inclusief een berichtje. Daarin maakte ze duidelijk dat dit een geweldige kans was om haar kat weer wat aandacht te geven, en dat ze maar had besloten om een potje poker met Kittie Smalls te spelen.. want Netflix kijken zat er even niet in.

Maar helaas: 11 dagen nadat de problemen begonnen, had ze nog steeds geen verbinding. Dus besloot ze weer een foto te plaatsen, deze keer van haar kat aan de yoga:

Telstra_2

Dat leek te hebben geholpen, want Laura kreeg bericht dat ze die avond eindelijk weer zou worden aangesloten. En dat was reden voor een feestje:

Telstra_3

Dit zou echter niet zomaar een feestje worden, nee.. dit zou een Netflixfeest worden. Ter gelegenheid van de heraansluiting had ze haar vriend uitgenodigd om samen met haar (en Kittie Smalls) de hele avond Netflix te komen kijken. Maar je raadt het misschien al, het internet deed het 's avonds nog steeds niet, en het partijtje viel in het water.

Telstra_4

Straalt de teleurstelling niet van hun gezichten af? Laura vatte het in ieder geval uitstekend samen:

Worst. Netflix. Party. Ever.

Zeg dat wel. Maar er was hoop! Of toch niet. Want na 15 dagen (twee weken zonder internet, kun je het je voorstellen?) kon ze niets anders dan nog een teleurgesteld bericht te sturen. Laura bleek namelijk nog een tweede kat te hebben, die ze vanwege zijn verlegenheid liever niet bij 'Telstragate' had betrokken, maar ze had geen andere keuze.

Telstra_5

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, en dat is in dit geval zeker zo. Maar - hoera! - haar geheime wapen bleek effect te hebben, want na het plaatsen van deze foto werd ze dan toch eindelijk geholpen: met man en macht was naar een oplossing gezocht, en dat had na twee weken dan eindelijk zijn vruchten afgeworpen. Het is lovenswaardig dat Laura in al die tijd toch rustig is gebleven, want laten we wel wezen: dit kan gewoon echt niet. Maar het heeft in ieder geval een mooie verhaal opgeleverd, en dat is natuurlijk ook wat waard.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
internet katten Foto Telstra

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer