Ze let één seconde niet op haar dochter. De beveiligingscamera laat zien wat een zieke man dan doet

Ze let één seconde niet op haar dochter. De beveiligingscamera laat zien wat een zieke man dan doet

Helaas kun je je kinderen geen seconde uit het oog verliezen...

Het is de nachtmerrie van iedere ouder: je verliest je kind uit het oog, en even later is hij of zij vermist. Veel mensen begrijpen niet hoe makkelijk zoiets kan gebeuren. Vooral peuters en kleuters vinden alles om hen heen reuze-interessant. Ze zijn in een oogwenk afgeleid, en hobbelen er dan vandoor om iets nieuws te ontdekken in de wijde wereld. Prachtig toch, dat kinderen op die manier zelf de wereld verkennen? Helaas zijn er kwaadwillende figuren die het verpesten.

Deze moeder werd keihard geconfronteerd met de rauwe werkelijkheid. Ze staat in de rij bij de receptie, en haar dochtertje staat in de deuropening. Voor ze het weet, wordt het vierjarige meisje naar buiten gesleurd door een man. In de camerabeelden is te zien hoe snel deze kinderlokker te werk gaat: in een fractie van een seconde heeft hij zijn slachtoffer gegrepen.

Gelukkig loopt het goed af: de moeder reageert direct en ook de andere klant rent razendsnel naar buiten om de ontvoerder te overmeesteren. Hun snelle reactie heeft effect: pedofiel Terry Ransom zit nu achter de tralies, en wordt binnenkort berecht. Wat een smeerlap...

De kleine meid ging veilig met haar moeder mee naar huis, maar de beelden laten zien hoe sluw kinderlokkers te werk gaan. Voor je het weet, ben je je kind kwijt. Natuurlijk gebeurt er 9 van de 10 keer niets, maar het kan geen kwaad om extra goed op je kind te letten. Zonder paranoïde te zijn, moeten we wel beseffen dat er helaas veel gevaren op de loer liggen zolang dat soort criminelen vrij rondlopen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee...

https://www.youtube.com/watch?v=8Q5bmN9h15Y

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties