Zelfverzekerde Sabia wil carrière in Hollywood – en ziet er alvast uit als een filmster

Zelfverzekerde Sabia wil carrière in Hollywood – en ziet er alvast uit als een filmster

Elke dag ziet Sabia er weer beter uit dan de dag ervoor, lijkt het wel. Deze supermoeder zit weer helemaal lekker in haar vel.

Een halfjaar geleden stortte Sabia Boulahrouz bijna in elkaar van ellende. Een mislukte relatie met Rafael, een miskraam, continue pesterijen door Sylvie Meis... Het hield maar niet op. En dat was echt te zien aan Sabia's uiterlijk: de voormalige voetbalvrouw zag eruit als een grauw spook.

Hoe anders is dat vandaag de dag. Als je Sabia nu ziet, zou je niet zeggen dat deze vrouw een paar maanden geleden door een enorm diep dal ging.

https://www.instagram.com/p/BEa_toGOFnl/?taken-by=sabia_boulahrouz

Sterker nog, je zou niet eens zeggen dat de vrouw op deze foto alweer 38 jaar jong is! De ideale leeftijd om een grote carrièresprong te maken, vindt Sabia. Want naast model en presentatrice, wil ze nu ook aan de slag als Hollywoodactrice. Ze heeft de hulp ingeroepen van Bernard Hiller, een acteercoach die ook Cameron Diaz en Leonardo DiCaprio tot zijn cliënten mag rekenen.

Collega-acteur Frank Rafael Bosse volgde de acteerlessen samen met Sabia. De Duitser vertelt dat die coaching niet alleen maar bedoeld is om beter te leren acteren, het helpt Sabia ook persoonlijk:

"Het moet haar ook helpen negatieve dingen uit het verleden achter haar te laten en positief de toekomst in te kijken."

Kennelijk hebben die lessen hun vruchten al afgeworpen, want Sabia ziet er veel beter uit dan een paar maanden geleden. Dat komt echt niet doordat ze nu opeens betere make-up draagt of zich beter kleedt, dat komt omdat ze gewoon een stuk beter in haar vel zit. Ze voelt zich weer happy en kan er weer tegenaan, en dat is terug te zien in haar uiterlijk.

Want zeg nou zelf: iemand die zelfverzekerd en vrolijk de wereld inkijkt, ziet er altijd beter uit dan iemand die sip voor zich uit zit te staren. Wil jij aan je uiterlijk werken? Het zou zomaar kunnen, dat je de eerste stap moet zetten bij het verbeteren van je innerlijk. Sabia is daar een treffend voorbeeld van.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
sylvie meis Sabia Boulahrouz

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties