Zes kansenpareltjes opgepakt in Engeland: wilden terroristische aanslagen plegen in naam van de islam

Geen categoriedec 12 2016, 14:30
Zoiets zie je natuurlijk echt niet aankomen. Heel schokkend dit.
In het midden van Engeland en in hoofdstad Londen heeft de Britse politie vandaag zes kansenparels opgepakt. De reden? Het zijn stuk voor stuk radicale moslims. Ze worden ervan verdacht dat ze aanslagen aan het plannen waren.
Goh, waar hebben we dat eerder gehoord?
In totaal zijn er vijf mannen en één vrouw opgepakt. Opvallend is dat met name de vrouw specifiek genoemd wordt in verband met het plegen van een aanslag. Natuurlijk is dat niet eens zo gek: steeds meer terreurorganisaties gebruiken vrouwen en meisjes om dood en verderf te zaaien omdat ze minder snel 'verdacht' worden door zowel de autoriteiten als oplettende burgers.
Met kerst dat eraan komt is de kans op aanslagen in het Verenigd Koninkrijk buitengewoon reëel. Er wordt op dit moment het op één na hoogste dreigingsniveau gehanteerd. Dit betekent dat een aanval als "zeer waarschijnlijk" wordt beschouwd.
Lekker dan. 'Prettige kerst jongens! En vooral goed uitkijken, want voor je het weet blaast een radicaal-islamitische gek zich op. Geniet van de kerstvakantie hoor!''
Het is dieptriest, maar tegenwoordig is dit de manier waarop wij in het Westen moeten leven. Dat dit soort types hun eigen land verpesten is tot daar aan toe, maar dat ze dat ook in ónze West-Europese landen doen is volkomen onacceptabel. Helaas durven Europese kabinetten -- of dat nou het kabinet van May in het VK is of het kabinet Rutte II in Nederalnd -- niet door te pakken. Daarom is de kans groot dat het radicaal-islamitische terrorismegevaar de komende jaren, en misschien zelfs wel het komend decennium, ongelooflijk hoog blijft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten