Ziek: opgesloten honden worden levend verbrand in auto vlakbij Arabische stad in Israël

Ziek: opgesloten honden worden levend verbrand in auto vlakbij Arabische stad in Israël

Dit is echt te gruwelijk voor woorden te noemen.

Weinig geluiden gaan zo enorm door merg en been als het gepiep van een dier dat beseft dat het zich in levensgevaar bevindt. Het enige wat het nog ijzingwekkender maakt, is als er meerdere dieren tegelijkertijd een vocale uiting geven van hun doodsstrijd.

Zodoende is dit onderstaande filmpje ook schokkend, wat vandaag werd opgenomen vlakbij de Arabische stad Umm al-Fahm in Israël. Een walgelijke crimineel zonder enig moreel besef heeft enkele honden opgesloten in een auto en die auto vervolgens in de fik gestoken. Terwijl de vlammen steeds hoger rijken, schreeuwen de dieren het uit:

Volgens de Israëlische pers is het plaatselijke brandweerlieden gelukt om het vuur te doven, maar daarbij konden de honden helaas niet meer worden gered. Hun lichamen waren zo enorm verkoold, dat zelfs niet duidelijk werd hoeveel honden er nu precies in deze vlammenzee om het leven zijn gekomen.

De politie is op de hoogte van het incident en gaat op zoek naar de moordlustige pyromaan die de dood van deze onschuldige honden op z'n geweten heeft. Ook dierenrechtenorganisaties willen dat deze gestoorde gek die het heeft gewaagd om deze onschuldige honden te vermoorden een zware straf krijgt:

"Ik wil de daders recht in de ogen kijken, en ik wil zien dat ze hun gerechtigde straf krijgen en vele jaren in de gevangenis brommen, zodat een voorbeeld gesteld kan worden."

Aldus Eti Altman, de leider van Let the Animals Live.

Terecht, me dunkt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties