Zieke en antisemitische Trump-fans willen joodse journalisten doodschieten in concentratiekamp

Geen categorieokt 18 2016, 21:00
Donald Trump is wellicht gestoord, maar zijn aanhangers zijn zo mogelijk nóg een tandje erger.
Niet voor het eerst tijdens deze presidentsverkiezingen blijken veel aanhangers van Donald Trump helemaal geen 'hardwerkende burgers' te zijn die hun land hebben zien afglijden. Nee, het zijn walgelijke racistische mannetjes die het Derde Rijk in de Verenigde Staten willen heroprichten.
Zo worden met name joodse journalisten in de Verenigde Staten bedreigd en beschimpt als ze weigeren achter Trumps campagne te gaan staan. NBC-journaliste Hadas Gold weet er inmiddels alles van:
cu_pafjxyaaucfj-jpg-large
Een bewerkte foto van de vrouw waarin ze een schot in haar hoofd heeft en een jodenster op haar borst. De man die zich verstopt achter een twitter-profielfoto van complotdebieltje Alex Jones draagt Hadas op "geen rotzooi te trappen jegens onze jongen Trump." Doet ze dat wel, dan staat ze "vooraan in de rij om te worden doodgeschoten in een concentratiekamp." De Trump-fan laat zich dan ook nog op een andere manier uit. Hadas moet Aliyah maken - emigreren naar Israël - en anders gaat ze "tegen de muur."
Echt gruwelijk, en bepaald geen uitzondering onder Trump-fans die vaker laten blijken gewoon bikkelharde racisten te zijn. Zo bedienen ze zich van geheimtaal op social media om vrijuit te kunnen spreken over bevolkingsgroepen op wie ze neerkijken, zoals Joden, Aziaten en homo's. Ook zetten ze de namen van Joden tussen drie haakjes om aan te geven dat dit de woorden zijn van zo'n 'zionistische matzesbakker', en je er dus niet naar hoeft te luisteren.
Laten we hopen dat Trump over drie weken echt fors verliest - en hopelijk zijn we dan ook van deze gevaarlijke idioten af die zich zijn fans noemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten