Walgelijke Trump-aanhangers gebruiken geheimtaal om racistische uitingen te camoufleren

Eén ding moge duidelijk zijn: de presidentiële campagne van Donald Trump en racistisch tuig zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Toen Donald Trump enkele maanden geleden weigerde om KKK-leider David Duke publiekelijk op een zijspoor te zetten, wisten we eigenlijk al hoe laat het was: alhoewel Trump vlak langs het randje van racisme scheert (doch er niet overheen gaat), hebben vele aanhangers van de Republikeinse presidentskandidaat een stuk minder moeite met het uitslaan van de meest vuile racistische troep die er maar bestaat.

Deze fascistjes (zelf noemen ze zichzelf “alt-right”) weten echter dondersgoed dat ze bezig zijn met het verkondigen van haatdragende en discriminerende rotzooi. Dus hebben ze vanaf nu een manier verzonnen om te kunnen praten over hun blank-nationalistische walhalla zónder dat de Twitter- en Facebook-politie hun accounts deactiveerd. Het enige wat ze hoeven doen is de naam van enkele groepen waar ze vanaf willen vervangen met namen van technologiebedrijven. Ook groepen zoals homo’s, Democraten, Republikeinen en transseksuelen krijgen andere naampjes opgeplakt om eenvoudiger te kunnen spreken over wijzen om ze uit te roeien.

De volledige lijst met de fascistische ‘koosnamen’ is deze:

Bron: Reply All.
Bron: Reply All.

Een “gook” is een grof scheldwoord voor mensen uit het oosten van Azië, trouwens. En dat rijtje met bijnamen levert dan dit soort walgelijke tweets op:

walgelijketweetsEn het is geen kwajongensgedrag. Dit is gewoon antisemitisme waar Hitler z’n vingers nog bij zou aflikken:

antisemistisme

De actie is begonnen op het racistische Trump-bolwerk 4chan, waar men “Operation Google” is begonnen om niet van social media afgekickt te worden. Facebook is namelijk opgezet door “Skype” Mark Zuckerberg, dus dat zegt kennelijk genoeg:

“Welp, while Operation Google is underway, we will officially try not to get ourselves banned for ‘Hate Speech’.

‘(Because Mark Zuckerberg is a Skype-Google who ban meme page for almost no reason).

‘We will officially be named Bings, who just like the search engine, is trash. But don’t worry, we will survive as Bings and I promise you, I will guide you through this dark time.”

Inderdaad: donkere tijden met deze idioten.

Waardeer jij de artikelen op De Dagelijkse Standaard, volg ons dan op Twitter.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Bromsnor

  Werkelijk een totaal onzinnig artikel met veel feitelijke onjuistheden. Nog erger dan wat je leest bij Joop.nl.

  Je kan tegen Trump zijn maar als je met zulke modder gooit naar Trump is de haat wel er groot. En vooral als je de berichtten afneemt van een Britse (!) anti-Trump website die berucht is vanwege het modder gooien naar Trump.

  B.v “Toen Donald Trump enkele maanden geleden weigerde om KKK-leider David Duke publiekelijk op een zijspoor te zetten”

  Trump heeft vele malen van Duke afstand genomen in het verleden. Overigens is Duke als 30 jaar geen KKK lid meer.

  Trump heeft niets met racisme te maken. Trump is een zakenman die mensen voor zich heeft werken met verschillende achtergrond; latino’s, Zwarten, Aziaten, Blanken en nooit is er iets van racisme vernomen. En zijn supporters hebben ook niets met racisme te maken.

  De website waarvan die de tweets vermelden is een linkse Britse website die al meermalen met modder naar Trump heeft gegooid om het zwart te maken. Trump zou een racist zijn; een islamofoob; en dat soort dingen.

 2. Bromsnor

  Twee grote Trump supporters.

  2 Trump Girls: Meeting The Donald’s Super Fans, Diamond And Silk
  https://youtu.be/C2KXtNrIDDI

 3. Seneca

  @Tim
  U bent erg jong en daar kunt u niets aan doen. Ik verbaas mij wel dat u waanzinnige topics schrijft en pretendeert veel, zoniet alles, te weten over de nationale socialisten, anti joodse uitingen enz. Voordat u wederom uw literaire klier gebruikt, wil ik u adviseren kennis over het onderwerp tot u te nemen. Overigens Trump is zelf geen jood, maar de rest van zijn (schoon) familie wel. Al zijn dochters zijn met joden gehuwd en hebben ook het jodendom omarmd.

 4. zomaar

  zover ik het volgen kan is Trump tegen illegalen , en tegen de islam (moslims), beide gevallen een gegronde reden om tegen te zijn .

  de illegalen in Amerika ontnemen het werk van de Amerikaan ,en de moslims spreekt voor zich, waarom hij die niet binnen de Amerikaanse samenleving opnemen wil .

  dus wat is aan beide racistische aan ?.

 5. halo1

  Dat “racisme ‘(?) is jammer.. maar dat hij(Trump) de guts heeft de illegalen-, moslim- en anarcho-problematiek aan de kaak te stellen…vind ik veel belangrijker. Je moet ook trouwens m.i. de fouten en problemen die bepaalde groepen vaak maken en veroorzaken.. durven te benoemen.. anders los je het nooit op.

  1. zomaar

   de linkse denker staat (te)vlug met het woordje racist klaar , als een realist commentaar heeft op etnische minderheden binnen de samenleving , en wijst waar het fout zit en loopt .

   toch zijn het dezelfde linkse denkers het die zich te buiten gaan aan racisme !.

   voorbeeld toelaten (bejubelen) van aparte opvallende kleding , apart opvallend gedrag , het blijven benadrukken (als deze apartheden van hen onder de loep word genomen ) , zij zijn de minderheid en dus weten en kunnen zij niet anders .

   ga zomaar door waarmee de linkse denker racistisch is , uitspraken en voorbeelden te over .

 6. Beukman

  Ja, Trump is een racist. In 1973 liet Nixon Donald en zijn vader vervolgen voor racisme. Ook daarna hebben er nog tientallen incidenten plaatsgevonden waaruit zijn neiging tot racisme blijkt. Trump heeft dit ook zelf toegegeven in een interview in Playboy in 1997.
  Ook Trumps benamingen “Miss Piggy” en “”Miss Housekeeping” zijn seksistisch én racistisch.
  Trumps racisme:
  http://www.nytimes.com/2016/07/24/opinion/sunday/is-donald-trump-a-racist.html?_r=0

  1. zomaar

   tja beuk jij bent een van de gelukkige die de playboy betalen kan , om plaatjes te kijken .

   bij links (ook bij het Amerikaanse links), ben je vlug een racist als je voor je mening en samenleving opkomt , voor mij ben je dan meer een realist !.

   afin gezien hier en in Amerika , elke inwoner evenveel bereiken (naar vermogen (noem het talent , werklust)), kan als hij/zij zich maar inzet !,zou je van mensen binnen de bevolking mogen zeggen dat zij lui of luie ZW, Mexx, Witte , ect, zijn , zij verdienen immers hun eigen bammetje niet . nog het bammetje voor hun kinders !, zitten er tussen bepaalde groepen binnen de samenleving ZW, Mexx, Witte , ect, veel criminelen en moordenaars zou je dat ook mogen zeggen , binnen elke groep zijn er immers mensen die zich niet aan de wet houden , en deze benoemen moet (MAG) geen bezwaar zijn , ook al zijn het de minderheden .

   snap nu nog steeds niet welke bezwaren de linkse socialist hier tegen heeft , noem ik een blanke (witte) familie uit mijn woonplaats die te lui zijn om te werken en crimineel , dan hebben de linkse socialisten hier geen bezwaar tegen .

   1. Beukman

    Dat interview staat gewoon online, @mafketel. Gratis, ook voor jou. En Trumps probleem is nou juist dat ook veel niet-linkse stemmerds hem een racist vinden.

    1. zomaar

     deze mafketel , heeft het door gelezen !!.

     en ja ik heb gelijk !!, ieder die kritiek heeft of mensen negeert , niet aanneemt , ect , ect , omdat zij anders zijn .

     is in de ogen van links een racist !!, ook al heeft die persoon gegronde redenen om te doen wat hij/zij doet .

     1. zomaar

      heb de rest van het verhaaltje ook door gelezen , modder gooien .

      niets meer nog minder

     2. Beukman

      Modder gooien is dan ook wel zo’n beetje het enige waar Trump goed in is.

    2. Anna

     beukman. Liever oorlogszuchtige Kerry en Clinton? Een derde wereldoorlog op onze grond.

  2. toetssteen

   Watergate tricky dicky? Moewahhhhh!!!

  3. Anna

   Beukman Hoe noem je de Democraten die in het openbaar een oorlog voorbereiden met de Russen? Die oorlog zal zich op de Europese grond gaan afspelen en niet op de Amerikaanse. Amerikaanse economie die bijna volledig afhankelijk is van hun oorlogsindustrie. Dat bevolking zich laat opjutten door de Amerikaanse lobby en westerse media. Wij zullen de slachtoffers zijn. Onze kinderen. Als er oorlog uitbreekt, waar zijn jullie dan met je leugens en bedrog.

   1. ome Bob

    whahahaha, aan 30 zilverlingen uw EU trol niet van die moeilijke vragen stellen ,

    bij landverraders blijft het dan altijd heeeeeel stil

 7. RobertMarsman

  Jaja Trump en zijn aanhangers zijn racisten dat is het moraal van het verhaal. Maar het was toch Clinton die voormalig Clan leider Robert Byrd haar mentor noemde waar ze veel van geleerd heeft, en waar ze geïnspireerd door is geraakt?
  En is het niet de campagne van Hillary de geld van de KKK heeft gekregen?

  http://www.washingtontimes.com/news/2016/apr/26/klan-leader-claims-kkk-has-given-20k-clinton-campa/

  En dat wordt dan wel ontkend uiteraard maar ze ontkend niet dat ze voormalig clan leider Robert Byrd hoog in haar vaandeltje heeft zitten.

  Wanneer doe je daar eens wat stukjes over schrijven Tim Engelbart?

  1. Beukman

   Tja…

   “Clinton campaign spokesman Josh Schwein disputed the grand dragon’s claim and said the former secretary of state has rejected the group’s endorsement.
   “This is completely false,” Mr. Schwerin told Vocativ. “We want no part of them or their money and vehemently reject their hateful agenda.
   The Clinton campaign has “not received anywhere close to $20,000 in anonymous donations in total, [so] it is impossible that they are telling the truth,” Mr. Schwerin added.”

   1. zomaar

    op links , ja, ja ook het links in Amerika ,zeggen de anderen nooit de waarheid , alles wat die ander zegt is gelogen !!.

    ook al klinkt het realisaties wat er gezegd wordt !, afin iedereen weet dat de democraten voor de verkiezingen , lobbyen om geld voor de verkiezingscampagne op te halen veel geld !.

    en heel misschien weten zij niet wie of waar al die dollars vandaan komen , dus is alles gelogen wat hen in diskrediet brengt .

    1. Beukman

     Laat de KKK maar met bewijzen komen dan: wie wijst, bewijst.
     Je gezonde verstand gebruiken kan natuurlijk ook.

     1. RobertMarsman

      Het mag duidelijk zijn dat een van de twee staat te liegen. Of de KKK liegt dat ze geld aan de campagne van Clinton hebben gedoneerd , of de campagne van Clinton liegt dat ze geld hebben ontvangen van de KKK. Om een antwoord te krijgen over wie heeft gelogen moet je je eens afvragen welk van de twee kampen er bar bij hebben te liegen. de KKK hebben in dit geval weinig te verbergen en niets te verliezen. De Clinton campagne daarentegen heeft natuurlijk wel iets te verbergen. Want stel dat het wel waar blijkt te zijn, dat willen ze natuurlijk het liefst gewoon geheim houden want mocht het bekend worden dat ze inderdaad geld hebben aangenomen van de KKK dan zou dat niet op prijs worden gesteld. In tegenstelling tot de KKK heeft de campagne van Clinton wel baat bij een leugen. Iets wat we in dit geval over de KKK niet kunnen zeggen.

      Maar ach wie gelooft de Clinton campagne nu nog. Het is natuurlijk een algemeen gegeven dat Hillary affiniteit heeft met de KKK anders zou ze Robert Bird nooit haar mentor hebben genoemd.

     2. rebus sic stantibus

      “de KKK hebben in dit geval weinig te verbergen en niets te verliezen.

      Maar wel veel te winnen: de KKK probeert al lang om zo main stream mogelijk te worden en dat lijkt me ook de reden dat ze deze evidente leugen in de wereld brachten.

     3. Beukman

      @Robert
      Byrd nam al begin jaren 50 in woord en in daad afstand van de KKK. Hij verklaarde later erbij zijn gegaan voor het avontuur en, bepaald niet onbelangrijk in die tijd, de anticommunistische agenda. Sindsdien heeft hij zich er ontelbare malen voor verontschuldigd. Het lijkt me niet echt een probleem als Hillary hem véél later haar mentor zou gaan noemen.

      Voor de KKK is zo’n verhaaltje over een schenking een simpele manier om haar zwart te maken.
      Verder weten we twee dingen: 1) KKK-achtigen kunnen haar bloed wel drinken zoals ze ook het bloed van Obama wel zouden willen drinken, daar heb je dan meteen het motief, en 2) het is juist Trump aan wie een hele serie racistische incidenten kleeft, vanaf 1974 tot heden.

      Nogmaals: als de KKK iets over een schenking aan Clinton beweert, dan is het ook aan hen om het hard te maken.

   2. Wachteres

    Hillary werkt ook niet samen met de moslimbroeders en ze heeft geen plannen om Amerika wagenwijd open te zetten voor de fundamentalistische islam.

    En vanzelfsprekend ontvangt zij ook geen geld uit het Midden-Oosten. Wat je alleen maar krijgt als je op hun hand bent.

 8. Wim

  Alleen Trump kan een opgezweepte WOIII door de Clintons en Obama voorkomen.
  En waar zou Tim zijn met WO III, met de bajonet vooraan ,nee die zit dan wel in veilige oorden toch.

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/10/05/us-regierung-diskutiert-offen-ueber-krieg-gegen-russland/

  1. Anna

   Wim. Als onze kinderen worden platgebombardeerd waar is dan de westerse media?

 9. Anna

  Weet je wat “walgelijk” en levensgevaarlijk is. Amerikaanse Democraten die open en bloot een oorlog voorbereiden om de Russen te elimineren met medewerking van EU en westerse media.
  Amerikanen die weer een nieuwe oorlog nodig hebben omdat hun economie zeer afhankelijk is van hun oorlogsindustrie. Wij en onze kinderen gaan er dan aan. Onze kinderen! Amerikanen vrijuit. Dat is nog eens wat anders dan geheimtaal.Onnozelaars! Laat ons hopen dat Trump de nieuwe president wordt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.