Zielige Miss Libanon boos om selfie Miss Israël

Zielige Miss Libanon boos om selfie Miss Israël

Ze is beeldschoon, maar heeft duidelijk een hart van steen. Of moet ik zeggen: vol van haat?

Het is over de hele wereld groot nieuws: Miss Libanon en Miss Israël verkeren in een staat van oorlog. De reden? Miss Israël nam onlangs een selfie met ondere andere de mooie dame uit Libanon. Niets aan het handje zou je denken, leuke foto; een paar mooie vrouwen in één beeld. Schitterend.

Miss Israël was zo blij met de foto dat ze die meteen online zette. Zo konden al haar fans zien dat ze het prima naar haar zin had.

Helaas waren landgenoten van Miss Libanon daar minder blij mee. Zij bekritiseerden haar en masse. Hoe kon ze op de foto gaan met Miss Israël, de dame die 'de zionisten' vertegenwoordigt?! Schande!

De reactie van Miss Libanon? Ze had ervoor kunnen kiezen om duidelijk te maken dat de Miss Universe-verkiezing o.a. bedoeld is om landen en culturen met elkaar in aanraking te laten brengen zodat ze elkaar beter begrijpen, maar jammer genoeg koos ze voor het tegenovergestelde. Ze verklaarde Miss Israël de oorlog en liet weten dat zij, Miss Japan en Miss Slovenië een selfie wilde maken en dat Miss Israël "op het laatste moment" voor de camera sprong en zichzelf er ook bijzette. Ja, ja, een echte 'jodenstreek' dus.

Nu kan iedereen die de foto analyseert (zie boven dit artikel) zien dat Miss Libanon een sprookje verkondigt, maar daar gaat het natuurlijk niet om. Het échte trieste is dat zij en haar landgenoten zo'n hartgrondige hekel hebben aan joden - oh sorry, ik bedoel natuurlijk Israëli's - dat ze zich zelfs bij de Miss Universe verkiezing niet kunnen gedragen. Zoals Miss Israël zegt op haar Instagram:

Screen Shot 2015-01-20 at 12.13.14

Triester dan dit wordt het niet. Het enige land in het Midden-Oosten dat zich op volwassen wijze kan gedragen is Israël, de Arabieren zijn totaal van de pot gerukt. Alleen daarom al hoop ik dat Miss Israël dit jaar wint. Laat die jodenhatende Arabieren maar in hun sop gaar koken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties