Zijn de lichamen al geborgen, Mark?

Geen categoriejul 19 2014, 14:43
Is deze foto van vandaag?
Onze premier - die eerder beloofde dat hij er 'persoonlijk' voor zou zorgen dat de verantwoordelijken voor het neerschieten van vlucht MH17 zouden worden gestraft - vindt het volgens twitteraars blijkbaar niet erg belangrijk om de lichamen van de slachtoffers te bergen. In plaats van er bovenop te zitten en vergaderingen te eisen met andere Europese leiders zou hij slechts van het heerlijke weer genieten. Deze foto wordt daarbij gebruikt:
Als deze foto inderdaad vandaag is gemaakt moet je je afvragen hoe vreselijk dom je kunt zijn als premier? Hij geeft dan precies het verkeerde signaal af. Als iemand fel moet overkomen en nu 24/7 aan het werk moet zijn is hij het. Doe in ieder geval net alsof het je aan het hart gaat en je antwoorden eist van Poetin, Mark.
We wachten maar even af of het bevestigd kan worden (ik heb bevestiging van sociale media-gebruikers maar die kunnen er in theorie naast zitten) maar als deze foto inderdaad vandaag is gemaakt lijkt het nergens op. Zo'n gebrek aan leiderschap heb ik eigenlijk nog nooit tevoren gezien.
Daarom hoop ik dat het niet blijkt te kloppen en dat Rutte achter de schermen wel degelijk druk bezig is. Gezien het halfzachtige karakter van zijn uitspraken tot nu toe twijfel ik daar helaas verschrikkelijk aan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten